in ,

Πώς να φτιάξετε ένα φανταστικό DIY Δερμάτινο Τσαντάκι Ζωάκι

Φτιάξτε ένα μοναδικό τσαντάκι από μια παλιά μικρή τσάντα και δαντελένια κουρτίνα. Το καλύτερο είναι ότι θα έχει το πρόσωπο ενός πολύ χαριτωμένου ζώου!

Θα χρειαστείτε:
– Παλιά μικρή δερμάτινη τσάντα ώμου
– Κόλλα υφάσματος
– Παλιά δαντελένια κουρτίνα
– Μικρό κομμάτι λευκό ύφασμα
– Ψαλίδι
– Κοπίδι
– Μολύβι
– Πένσα τρουκ
– Λευκό βαμβακερό νήμα

1. Βγάλτε τη λουρίδα και τον ένα κρίκο από τη μια άκρη της τσάντας.

2. Για το σχέδιο του προσώπου διπλώστε ένα κομμάτι χαρτί στο ίδιο πλάτος με την τσάντα ή λίγο μικρότερο και κόψτε το σχήμα της μιας πλευράς του κεφαλιού. Ανοίξτε το χαρτί, μαρκάρετε το σχήμα με ένα μολύβι στην τσάντα και κόψτε το.

3. Κόψτε ένα κομμάτι από τη δαντελένια κουρτίνα, λίγο μεγαλύτερο από το κομμάτι της τσάντας που κόψατε. Χρησιμοποιήστε τη ραφή της κουρτίνας στο πάνω μέρος. Με κάτι στρογγυλό ως οδηγός μαρκάρετε τα μάτια στη δαντέλα και κόψτε τα.

4. Βάλτε κόλλα υφάσματος περιμετρικά των πλευρών της τσάντας, γύρω από το κουμπί και τα μάτια. Τοποθετήστε τη δαντέλα πάνω και αφήστε να στεγνώσει. Μετά κόψτε την περίσσεια της δαντέλας. Κόψτε δύο μικρούς κύκλους από το λευκό ύφασμα για τις κόρες των ματιών και κολλήστε τους.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

5. Πάρτε τα κομμάτια του δέρματος που κόψατε από την τσάντα, σχεδιάστε το ένα αυτί και κόψτε το. Χρησιμοποιήστε το ως οδηγό για να κόψετε το άλλο.

6. Κάντε δύο εγκοπές στο μέγεθος των αυτιών στην κορυφή της τσάντα σας. Βάλτε τα αυτιά από μέσα προς τα έξω αφήνοντας περίπου 1 εκατοστό  μέσα στην τσάντα και κολλήστε τα. Επίσης, κόψτε ένα κομμάτι δέρμα για μύτη και κολλήστε την.

7. Για το λουράκι κόψτε τον παλιό ιμάντα στο επιθυμητό μήκος. Χρησιμοποιήστε τη ραφή της κουρτίνας και κολλήστε την στη μία πλευρά του λουριού για να ταιριάζει με το τσαντάκι. Μετά κάντε δύο τρύπες και στις δύο πλευρές του λουριού με την πένσα τρουκ. Ράψτε γύρω από τον κρίκο της τσάντας και μέσα από τις τρύπες του λουριού για να κρατηθεί στη θέση του. Το νέο DIY χαριτωμένο τσαντάκι ζωάκι σας είναι έτοιμο!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

13 Χρήσιμες Ιδέες για Πλαστικές Συρταριέρες

9 Εύκολες DIY Βιβλιοθήκες που Μπορείτε να Φτιάξετε Σπίτι