in , , , ,

PROMCO – εξελιγμένα προϊόντα χρώματος και τεχνοτροπίες νερού (κατηγορίας DIY) – Pure & Original paints

Η εταιρεία PROMCO φέρνει στην Ελλάδα τα εξελιγμένα προϊόντα χρώματος και τεχνοτροπίες νερού (κατηγορίας DIY) υψηλής ποιότητας της Pure & Original paints, Ολλανδίας βασισμένα σε φυσικά συστατικά που παράγονται από αδρανή ορυκτά υλικά (Κιμωλία-chalk, Ασβέστη-lime κλπ.) και τα μόνα με φυσικές χρωστικές.

  Τα προϊόντα της Pure & Original  paints,  απευθύνονται τόσο στον ερασιτέχνη που δημιουργεί όσο και στον επαγγελματία που εξελίσσεται. Παράγονται στο Βέλγιο και είναι απόλυτα ασφαλή, κατάλληλα για χρήση σε παιδικά δωμάτια και ευαίσθητους χώρους υγιεινής (λουτρά, κουζίνες κλπ.), είναι δε φιλικά στο περιβάλλον σε όλη την διάρκεια της ζωής τους.
Στο κατάστημα PROMCOSTORES, θα βρείτε: 
Α. To κλασσικό χρώμα Κιμωλίας (chalk paint) της Pure & Original υψηλής ποιότητας, αραιώσιμο χρώμα με φυσικές χρωστικές που προσφέρεται σε πάνω από 160 χρωματισμούς. Ποιοτικό προϊόν κιμωλίας που δουλεύεται με πινέλο, ρολό ή πιστόλι αέρα και δημιουργήθηκε για να αντέχει, προσφέροντας τέλεια πρόσφυση πάνω στην επιφάνεια.
Χρησιμοποιείται στην αναπαλαίωση και ανακαίνιση επίπλων με μεγάλη επιτυχία, αλλά και στον τοίχο. Δεν θέλουν τρίψιμο ούτε αστάρι και μπορούν να δημιουργήσουν άπειρες τεχνοτροπίες. Είναι ελαφρά πλενόμενα μετά από 15ημέρες όταν εφαρμόζεται σε καθαρή επιφάνεια. Στα δύσκολα σημεία απλά εφαρμόζουμε το sealer της Pure & Original. Διατίθεται σε συσκευασίες των 100ml, 250ml,  1λτ, 2,5λτ, 5λτ και 10λτ.

Β. το Fresco τοίχων της Pure & Original είναι τεχνοτροπία Ασβέστη (lime) που εφαρμόζει σε τοίχους, φυσική πέτρα αλλά και στο έπιπλο. Έχει ιδιαίτερη εμφάνιση ματ ή γυαλιστερή σε μορφή πούδρας και διατίθεται σε πάνω από 120 αποχρώσεις. Σταθεροποιείται με sealer ή φυσικό κερί για μια ζωή.
Η εφαρμογή του πραγματοποιείται εύκολα, με μακρύτριχη βούρτσα, ύφασμα η σφουγγάρι, είναι 100% ανόργανο και απόλυτα φιλικό στο περιβάλλον (αποτελεί συνδυασμό αγνού σβησμένου Ασβέστη και φυσικών χρωστικών). Διατίθεται σε συσκευασίες του 1 λτ, των 2,5 και 5 λτ.
Γ. To Marrakech τοίχων της Pure & Original είναι τεχνοτροπία τοίχου Ασβέστη (τύπου Tadelakt) που χρησιμοποιείται όμως και στο έπιπλο. Προσδίδει μια ιδιαίτερη αίσθηση πολυτέλειας και αδιαβροχοποιείται με δύο στρώσεις φυσικού κεριού ή sealer (σταθεροποιητής). Χρησιμοποιείται άφοβα σε μπάνια, λουτρά, χώρους με υγρασία, και σε χώρους προβολής, είναι εύκολο στην χρήση (DIY), άοσμο δουλεύεται άφοβα και διατίθεται σε πάνω από 120 αποχρώσεις. Διατίθεται σε συσκευασίες των 2,5 και 5 λτ.

Δ. Την Παραδοσιακή βαφή (Traditional Paint), που είναι άοσμη επίσης, έχει απαλή αφή και προσφέρει εξαιρετική αντοχή, κάνοντας αδιάβροχη την επιφάνεια που χρησιμοποιείται με αποτέλεσμα να αποτελεί εξαιρετική λύση τόσο σε εσωτερικές όσο και εξωτερικές επιφάνειες. Εφαρμόζεται σε όλες τις ξύλινες ή μεταλλικές επιφάνειες, τοίχους και θερμαντικά σώματα. Αντέχει σε θερμοκρασίες μέχρι 120º. Διατίθεται σε συσκευασίες του 1λτ και των 2,5λτ.
Ε. Ειδικές βαφές σοβά και άλλες βαφές για εφαρμογή κυρίως σε τοίχους που ολοκληρώνουν την γκάμα των προϊόντων χρώματος της Pure & Original paints.
Τα προϊόντα μας συμπληρώνονται με Αστάρια Σφραγιστικά επισκευής ή Προστασίας, Σαπούνι Ασβέστη, Καθαριστικά, Φυσικό κερί, Προστατευτικό βερνίκι πάγκων, Πινέλα, αναδευτήρες, σπάτουλες υψηλής ποιότητας & αξιοπιστίας, χειροποίητα χρωματολόγια, Στο κατάστημα μας έχει δημιουργηθεί ένας αξιοπρεπής εκθεσιακός χώρο με δείγματα έργων βαφής & τεχνοτροπιών σε έπιπλα (με αναπαλαίωση), αλλά και σε τοίχους, με τα προϊόντα βαφής της Pure & Original paints προσφέροντας την δυνατότητα στον επισκέπτη να έχει πλήρη εικόνα της ποιότητας των χρωμάτων και των εφαρμογών σε διαφορετικές επιφάνειες και τεχνοτροπίες.

Επίσης διοργανώνονται τακτικά σεμινάρια τεχνικών βαφής και αναπαλαίωσης επίπλων καθώς επίσης τεχνοτροπιών τοίχου με τα προϊόντα της Pure & Original paints.

Η Pure & Original paints Ολλανδίας προσφέρει χρώματα και τεχνοτροπίες υψηλής ποιότητας (DIY) βασισμένα σε φυσικά συστατικά και φυσικές χρωστικές.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

*Classicο chalkpaint regular (χρώμα κιμωλίας): σε πάνω από 160 αποχρώσεις, δουλεύεται με πινέλο, ρολό ή πιστόλι αέρα, δεν χρειάζεται προεργασία ή ενδιάμεσες επικαλύψεις, έχει μεγάλη καλυπτικότητα και είναι ελαφρά πλενόμενο μετά από 15ημέρες. Για στεγανοποίηση χρησιμοποιείται το sealer της Pure & Original. Διατίθεται σε συσκευασίες των 100ml, 250ml,  1λτ, 2,5λτ, 5λτ και 10λτ.
*Τεχνοτροπίες Ασβέστη Marrakech/Fresco για τοίχο ή έπιπλο: σε περισσότερες από 120 αποχρώσεις, που εφαρμόζουν εύκολα σε τοίχους αλλά και στο έπιπλο (DIY), προσδίδοντας μια ιδιαίτερη εμφάνιση στον χώρο σας. Χρησιμοποιούνται άφοβα σε μπάνια, λουτρά, χώρους με υγρασία, και σε χώρους προβολής, με την χρήση sealer ή φυσικού κεριού (συσκευασίες μέχρι 5 λτ.).
*Παραδοσιακή βαφή νερού (Traditional Paint), Βαφές licetto, Kalei κ.α καθώς και συμπληρώματα βαφής (φυσικό κερί, sealer, σαπούνι ασβέστη, χρωματιστά αστάρια νερού, καθαριστικά κλπ.) της Pure & Original: δημιουργήθηκαν για να ικανοποιήσουν εύκολα και άφοβα, όλες τις ανάγκες μας σε εσωτερικές ή εξωτερικές επιφάνειες προσφέροντας οικολογικές λύσεις με εξαιρετική αντοχή, υψηλή ποιότητα και πλήρη αδιαβροχοποίηση.

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Pure & Original και τα σεμινάρια αναπαλαίωσης επίπλων και τεχνοτροπιών τοίχου που διοργανώνουμε, απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της promcostores στο Facebook ή στο διαδίκτυο.
ΛΕΩΦ.ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ 61 
ΑΡΤΕΜΙΔΑ 19016
2294087759

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

25 Έξυπνα Κόλπα για Ευκολότερη Καθημερινότητα

Τα πιο Ιδιαίτερα Ξύλινα Πατώματα που θα σας Ενθουσιάσουν