Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Πώς να Επαναχρησιμοποιήσετε Σπασμένους Καθρέφτες

"Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές!"
Έχετε σπάσει καθρέφτη πρόσφατα; Σταματήστε να πιστεύετε ότι πρόκειται να σας φέρει κακή τύχη για τα επόμενα επτά χρόνια, και αντ 'αυτού αρχίστε να σκέφτεστε πιθανούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ξανά. Για να εμπνευστείτε, δείτε παρακάτω μια αφθονία σχεδίων ώστε να βρείτε την τέλεια επιλογή για τη διακόσμηση του σπιτιού σας και δώστε με τα σπασμένα κομμάτια καθρέφτη λάμψη στο χώρο σας.


Εάν έχετε βαρεθεί την όψη της παλιάς γλάστρα σας, ανανεώστε την με κομμάτια καθρέφτη. 


 Εάν είστε λάτρεις του σερφ αλλά η σανίδα σας έχει σπάσει, χρησιμοποιήστε την ως διακόσμηση καλύπτοντας τα κατεστραμμένα μέρη με κομμάτια καθρέφτη.


Φτιάξτε διακοσμητικά γράμματα με σπασμένα κομμάτια καθρέφτη!Ανανεώστε τις παλιές κορνίζες σας έτσι ώστε οι αγαπημένες σας φωτογραφίες να αποκτήσουν κομψή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση.


Διακοσμήστε το τζάκι σας με κομμάτια καθρέφτη και θα φαίνεται πραγματικά καταπληκτικό!


Ανανεώστε τα παλιά σας ντουλάπια σας πολύ εύκολα.


Αντί να χρησιμοποιήσετε πλακάκια στην κουζίνα σας, τι θα λέγατε για κομμάτια καθρέφτη. Μπορεί να χρειαστεί να ζητήσετε επαγγελματική βοήθεια, αλλά το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει!


Φτιάξτε μια μοναδική Ταπισερί τοίχου!


Φτιάξτε μια καρδιά και εκπλήξτε το αγαπημένο σας πρόσωπο.


Κόψτε οποιοδήποτε σχήμα από χαρτόνι και καλύψτε το με κομμάτια από σπασμένο καθρέφτη. Όλοι θα νομίζουν ότι έχετε πληρώσει πολλά χρήματα για αυτό το έργο τέχνης!Καλύψτε ένα δίσκο σερβιρίσματος με κομμάτια καθρέφτη και χρησιμοποιήστε το ως πίνακα.


Κάντε το ίδιο με παλιές κορνίζες ως διακοσμητικά.


Καλύψτε ένα τραπέζι με κομμάτια καθρέφτη για να εντυπωσιάσετε τους πάντες!

Δημοσίευση σχολίου

Κατηγορία του μήνα

...
Αγαπημένη Κατηγορια του Μήνα "Κήπος"

Whatsapp Button works on Mobile Device only