in , ,

44 Ιδέες Shabby Chic Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης

Εάν ονειρεύεστε μια Shabby Chic διακόσμηση για το σπίτι σας, ήρθε η στιγμή για να δημιουργήσετε τα δικά σας shabby chic Χριστούγεννα! Για να το πέτυχετε χρησιμοποιήστε παστέλ και λευκή ή ιβουάρ παλέτα χρωμάτων για να έχετε μια ζεστή και πολύ γλυκιά ατμόσφαιρα που θα σας μαγέψει με τη μία.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Shabby Chic Χριστουγεννιάτικα Δέντρα

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Για να πέτυχετε μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση με πολύπλοκα σχέδια χρησιμοποιήστε τεχνητά φουντωτά δέντρα σε λευκό, ασημί ή ροζ διακοσμημένο με στολίδια σε παστέλ αποχρώσεις. Vintage πέρλες και χάντρες θα ολοκληρώσουν τέλεια τη διακόσμηση. Μια άλλη ιδέα είναι να στολίσετε το δέντρο με σεμέν, λινάτσα, δαντέλες ,πέρλες, στολίδια και χάντρες ή οποιοδήποτε άλλο υλικό. Χρησιμοποιήστε παλιά κοσμήματα για να δώσετε λάμψη χωρίς φώτα! Αν δεν έχετε αρκετό χώρο για ένα δέντρο ή απλά θέλετε ένα επιπλέον, φτιάξτε το με κουμπιά, κοσμήματα και χάντρες.

Shabby Chic Χριστουγεννιάτικα Στολίδια

Παστέλ, περλέ, λευκές και ιβουάρ αποχρώσεις είναι αυτό που χρειάζεστε για τα στολίδια. Φτιάξτε τα δικά σας με δαντέλες και πετσετάκια, δημιουργήστε μοτίβα λουλουδιών, προσθέστε πέρλες, χάντρες και λουλούδια. Παλιομοδίτικες λάμπες μπορεί να μετατραπούν σε όμορφα χιονισμένα στολίδια και να φτιάξετε στολίδια καραμέλες από  πηλό.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Shabby Chic Χριστουγεννιάτικες Κάλτσες
Κρεμάστε κάλτσες στο τζάκι, στο δέντρο, στις σκάλες και οπουδήποτε αλλού. Μπορείτε να ράψετε μερικές από δαντέλα και λινάτσα και να τις διακοσμήσετε με floral μοτίβα, κουδουνάκια, ψεύτικα άνθη και πέρλες.

Shabby Chic Χριστουγεννιάτικες Διακοσμήσεις

Μετατρέψτε το καθιστικό σας σε μια Shabby Chic χώρα των θαυμάτων! Διακοσμήστε το σε μπεζ, λευκή, ροζ απόχρωση. Χρησιμοποιήστε δαντέλες και πέρλες και ένα λευκό ή ροζ δέντρο με vintage στολίδια. Στολίστε με νιφάδες χιονιού από πετσετάκια, βαζάκια σε παστέλ χρώματα και συμπληρώστε με φανάρια διακοσμημένα με στολίδια και χιονάνθρωπους.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

fotos via digsdigs

Δείτε επίσης – 47 Χριστουγεννιάτικα δέντρα που δεν είναι.. δέντρα!

Δείτε επίσης – Φτιάξτε Χριστουγεννιάτικα Δέντρα από Παρτιτούρες

Δείτε επίσης – Φτιάξτε Χριστουγεννιάτικα δέντρα απο παλιά πουλόβερ!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

30 DIY Χριστουγεννιάτικα Στολίδια απο ανακυκλώσιμα υλικά!

28 Ιδέες για Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση για Μικρούς Χώρους