in , ,

26 Ιδέες Διακόσμησης με Χριστουγεννιάτικα Φωτάκια

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή για να γεμίσετε το σπίτι με φως. Κλασικά θα στολίσετε με φωτάκια το δέντρο και τα παράθυρά σας, αλλά αν ψάχνετε να αλλάξετε τα πράγματα φέτος, αυτές οι μοναδικές ιδέες φωτισμού θα σας βοηθήσουν να “ανάψετε” με πιο εορταστικό τρόπο. Τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια εκτός από εορταστικά είναι εύχρηστα. Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να τα χρησιμοποιήσετε σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας και για να σας βοηθήσουμε, βρήκαμε 26 ονειρικές ιδέες διακόσμησης με φωτάκια για να μπείτε στο πνεύμα των γιορτών αμέσως.

1. Δώστε λίγη λάμψη στο τζάκι με χριστουγεννιάτικα δέντρα από φωτάκια νέον.

2. Κρεμάστε στα φωτάκια χρυσές φούντες και πολύχρωμες μπάλες κυψέλη.

Πηγή

3. Βάψτε τα φωτάκια με σπρέι σε χρυσό ή χάλκινο χρώμα και προσθέστε γιρλάντες για μια μεγαλειώδη όψη.

4. Δείξτε τους καλεσμένους σας που είναι το πάρτι με αυτή τη φωτεινή επιγραφή.

5. Κρατήστε το καλοκαίρι ζωντανό προσθέτοντας στα φωτάκια όμορφα ροζ φύλλα φοίνικα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πηγή

6. Φτιάξτε ένα διακοσμητικό τραπεζαρίας με λαμπερά φωτάκια και δεν θα ανησυχείτε μην κάψετε τα χέρια σας κάθε φορά που περνάτε τις πιατέλες.

Πηγή

7. Πόσο χαριτωμένα είναι αυτά τα χάλκινα στεφάνια τυλιγμένα με φωτάκια για μια κομψή και μίνιμαλ διακόσμηση του τοίχου. 

8. Φωτίστε την κρεβατοκάμαρά σας με αστεράκια. Απλώστε μερικά στο κεφαλάρι και θα έχετε  εγγυημένα όνειρα γλυκά.



9. Κρεμάστε στον τοίχο φωτάκια σε μορφή δέντρου και προσθέστε μερικά στολίδια.

10. Βάλτε σε μίνι τερράρια φωτάκια LED με μπαταρία και μίνι δέντρα. Είναι τόσα όμορφα που θα θελήσετε να τα κρατήσετε όλο το χρόνο.

11. Εάν ονειρεύεστε λευκά Χριστούγεννα φέτος, ήρθε η ώρα να πάρετε το ψαλίδι και να κόψετε χάρτινες νιφάδες χιονιού για να τις προσθέσετε στα φωτάκια.

12. Ο καλύτερος τρόπος για να δείξετε τη χαρά σας για τα Χριστούγεννα είναι με αυτή την επιγραφή σε χρυσό και λευκό.

13. Κρεμάστε μερικά φώτα πάνω από το κρεβάτι σας για ζεστή λάμψη και ταυτόχρονα για απαλό φως ανάγνωσης.

14. Χρησιμοποιήσετε δύο ή τρία διαφορετικά μεγέθη λαμπτήρων  για να φτιάξετε ένα μοναδικό στεφάνι.

15. Φτιάξτε μια υπέροχη γιρλάντα με φύλλα και φωτάκια για να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

16. Προσθέστε επιπλέον φως και λάμψη με αυτά τα νεραϊδίσια βαζάκια. Διακοσμήστε τα με κουκουνάρια, κλαδιά πεύκου και μίνι μελόψωμα σπιτάκια.

17. Φτιάξτε αυτό το απλό δέντρο, χρησιμοποιώντας μια σειρά από φωτάκια και ένα κομμάτι κόντρα πλακέ. Θα δώσει λάμψη στο σπίτι σας χωρίς την ακαταστασία του δέντρου.

18. Τυλίξτε LED φωτάκια μέσα σε ένα φανάρι ή γυάλινο κάλυμμα για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό διακοσμητικό για το τραπέζι ή το τζάκι σας. Προσθέστε μίνι δέντρα και σπίτια.

19. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κουτί, μερικά LED φωτάκια, χαρτί και λίγο ψεύτικο χιόνι για να φτιάξετε μικροσκοπικά χιονισμένα σκηνικά και να μετατρέψετε το σπίτι σας σε μια χειμερινή χώρα των θαυμάτων.

20. Ντύστε τον πολυέλαιο στην τραπεζαρία σας με έξτρα φωτάκια ή φτιάξτε το δικό σας με κλαδιά και φύλλα πεύκου ή σημύδας.

21. Αυτά τα σούπερ κομψά φωτάκια έχουν λευκό καλώδιο έτσι ώστε σχεδόν να εξαφανίζονται μέσα στους τοίχους. Τόσο απλό, τόσο γλυκό.

22. Βάψτε καμένες λάμπες σε αποχρώσεις του παστέλ ή νέον και κολλήστε τις σε μια γιρλάντα με χρυσές πούλιες για ένα όμορφο διακοσμητικό.



23. Άστρο φωτεινό, άστρο λαμπερό, αυτό είναι το αστέρι που χρειάζεστε για τον τοίχο σας. Σχηματίστε με τα φωτάκια το ζώδιο σας. Το καλύτερο? Δεν χρειάζεται να το βγάλετε όταν περάσουν τα Χριστούγεννα.

24. Μια φωτεινή μαρκίζα με ένα εορταστικό χαιρετισμό μπορεί ουσιαστικά να αντικαταστήσει μία λάμπα. Και είναι πολύ πιο διασκεδαστικό. 

25. Μια σειρά από φωτάκια είναι το μόνο που χρειάζεται για να φτιάξετε αυτό το επιτοίχιο δέντρο που καταλαμβάνει μηδέν χώρο. 

26. Θα λατρέψετε αυτά τα ρουστίκ μίνι φωτιστικά δέντρα. Συνδυάστε με κόκκινες καρό κάλτσες και γιρλάντα μα αστεράκια φωτάκια για να έχετε το τζάκι των ονείρων σας.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

30 Χριστουγεννιάτικες Διακοσμήσεις για Εξώπορτα

20 Φανταστικά Σχέδια με Γυψοσανίδα για το Παιδικό Υπνοδωμάτιο