in , , , ,

Πως να φτιάξετε Έργα Τέχνης με Καμβάδες – 20 μοναδικές ιδέες!

Η ζωγραφική μπορεί να μην είναι για όλους, οι καμβάδες, όμως είναι. Δεν χεριάζετε να είστε η Φρίντα Κάλο για να διακοσμήσετε περίτεχνα το σπίτι σας. Αρκούν μερικοί καμβάδες καλυμμένοι με υφάσματα για μια επαγγελματική και αριστοκρατική εμφάνιση.

Θα χρειαστείτε:
Καμβάδες σε διάφορα μεγέθη
3 διαφορετικά υφάσματα
Χρυσή αλυσίδα
Ψαλίδι για ύφασμα
Θερμοκολλητικό πιστόλι
Καρφωτικό χειρός

Οδηγίες:

Κανονίστε με ποια σειρά θα κρεμαστούν οι καμβάδες στον τοίχο. Επιλέξτε ποιο  ύφασμα θα μπει σε κάθε καμβά.

Τοποθετήστε τον καμβά πάνω στο ύφασμα και κόψτε περιμετρικά αφήνοντας τουλάχιστον 3 εκατοστά περιθώριο σε κάθε πλευρά (εξαρτάται από το πάχος του καμβά). Το ύφασμα θα πρέπει να καλύπτει το πλαίσιο ακριβώς όπως ο καμβάς.

Ξεκινήστε με το καρφωτικό να συρράπτετε το ύφασμα. Πρώτα κατά μήκος της μιας πλευράς και στη συνέχεια της απέναντι πλευράς. Συνεχίστε με τις υπόλοιπες δύο πλευρές. Καθώς συρράπτετε τραβάτε το ύφασμα για να τεντώνει.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Τώρα για τις γωνίες. Πάρτε το ύφασμα και τραβήξτε το πάνω και πίσω προς το κέντρο του πλαισίου. Διπλώστε τη μία πλευρά διαγώνια κατά μήκος της πλευράς του πλαισίου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε στρώσει το ύφασμα και στη συνέχεια συρράψτε το στη θέση του. Κόψτε με το ψαλίδι την περίσσεια υφάσματος.

Κόψτε την αλυσίδα στο επιθυμητό μήκος και κολλήστε τη μία άκρη της στο πίσω μέρος του πλαισίου. Αφήστε να στεγνώσει. Κολλήστε την άλλη άκρη τραβώντας και κρατώντας σφιχτά μέχρι η κόλλα να στεγνώσει ώστε η αλυσίδα να μην κρεμάει.

Αυτό είναι! Τόσο γρήγορα και εύκολα. Και το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να αλλάξετε τη διακόσμηση στο σπίτι σας, αφαιρώντας τα συρραπτικά και τοποθετώντας νέο ύφασμα στους καμβάδες σας.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μια συλλογή με καμβάδες για να εμπνευστείτε. Οι επιλογές είναι ατελείωτες. Απλά αφήστε τη δημιουργικότητά σας να καλπάσει.

 Πηγή

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πως να φτιάξετε Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Παλέτα – Οδηγίες!

Πώς να φτιάξουμε κούκλες γάτες – Οδηγίες – Πατρόν – Και ο τρόπος χρωματισμού με καφέ και Βανίλια!