in , ,

31 Ιδέες για τη Βάση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν όλοι σπαζοκεφαλιάζονται για το στυλ διακόσμησης του δέντρου και την επιλογή των στολιδιών. Αλλά οι περισσότεροι ξεχνάνε ότι ο στολισμός της βάσης του δέντρου είναι επίσης αναγκαίος ώστε να αντιστοιχεί στο στυλ και ίσως στα χρώματα του δέντρου. Οπότε δείτε μερικές δημιουργικές ιδέες για να φανεί πιο μαγικό το δέντρο σας.Καλάθια

Τα καλάθια είναι τα πιο δημοφιλή καλύμματα βάσης για τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, επειδή δίνουν μια κομψή και ρουστίκ πινελιά ενώ φαίνονται ταυτόχρονα ουδέτερα. Ταιριάζουν σε πολλούς εσωτερικούς χώρους και στυλ διακόσμησης. Μπορείτε να βάλετε στο δέντρο διάφορα στολίδια, γιρλάντες, κορδέλες και άλλα πράγματα, ή μπορείτε να έχετε μόνο μερικά φωτάκια ή ίσως καθόλου διακόσμηση. Με ένα καλάθι το δέντρο σας θα είναι υπέροχο!

Ξύλινα κασόνια

Τα κασόνια είναι άλλη μια επιλογή για τη βάση του δέντρου, που θα δώσει μια βιομηχανική και Vintage πινελιά στο δέντρο και τη διακόσμηση. Μπορείτε να τα βάψετε και να τα παλαιώσετε .

Μεταλλικοί κουβάδες 

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Θέλετε να κάνετε το δέντρο σας σούπερ ρουστίκ; Τότε επιλέξτε ένα μεταλλικό κουβά, προσθέστε μερικά κουκουνάρια σαν να τα έχετε μόλις φέρει από το δάσος και διακοσμήστε το δέντρο με Vintage στολίδια.

Ύφασμα

Οι ποδιές για τα δέντρα ποτέ δεν θα βγουν εκτός διακόσμησης! Μπορούν εύκολα να φτιαχτούν και ταιριάζουν σε κάθε στυλ δέντρου. Δεν θέλετε να ράψετε; Πάρτε μια πλεκτή κουβέρτα ή ψεύτικη λευκή γούνα για να μιμηθείτε το χιόνι.

Άλλες ιδέες

Θέλετε κάτι πρωτότυπο; Φτιάξτε ένα ολόκληρο χιονισμένο σκηνικό κάτω από το δέντρο και τα παιδιά θα το λατρέψουν σίγουρα! Βάλτε το δέντρο μέσα σε ένα τύμπανο ή σε ένα έλκηθρο ή απλά σε μια συσκευασία δώρου για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο.

fotos via digsdigs

Δείτε επίσης – 47 Χριστουγεννιάτικα δέντρα που δεν είναι.. δέντρα!

Δείτε επίσης – Τα 15 πιο περιέργα χριστουγεννιάτικα δέντρα!

Δείτε επίσης – 30 Super Ιδέες για να καλύψετε τη βάση του χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

18 Απλές και Ανέξοδες Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού

19 Γάτες που κοστίζουν μια Περιουσία