in , ,

Τεχνική του Ξασπρίσματος σε ξύλο (shabby chic)

Αν θέλετε να δώσετε στο χώρο σας μια δροσερή shabby chic πινελιά, ή απλά θέλετε κάτι ελαφρύ και ευάερο για διακόσμηση, το ξάσπρισμα ξύλου είναι η τεχνική που χρειάζεστε. Σήμερα λοιπόν θα ρίξουμε μια ματιά στο πώς να δώσετε στις ξύλινες επιφάνειες σας μια Chic φθαρμένη όψη καθώς και μερικές ιδέες διακόσμησης βασισμένες στην τεχνική αυτή.

Κάντε αρκετό χώρο για να μπορείτε να εργαστείτε άνετα. Στρώστε νάιλον ή  εφημερίδες στο πάτωμα για να το προστατεύσετε. Χρησιμοποιήστε χάρτινη ταινία για να καλύψετε  τις άκρες και οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια που είναι δίπλα από την επιφάνεια που θα εργαστείτε.

Είτε πρόκειται για πατώματα, τοίχους, οροφές ή απλά μια πόρτα, η τεχνική αυτή είναι βασικά η ίδια. Πρώτα απ’ όλα, αναμίξτε το χρώμα. Το πόσα μέρη νερό με λευκό ακρυλικό χρώμα βαφής ξύλου, εξαρτάται από το πόσο ξασπρισμένο θέλετε να δείχνει το ξύλο σας. Τρίψτε με γυαλόχαρτο τις ξύλινες επιφάνειες σας καλά και αρχίσετε το βάψιμο τους. Πριν ξεκινήσετε να βάψετε ένα ολόκληρο ξύλινο τοίχο, δοκιμάστε σε ένα μικρό κομμάτι.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δουλέψτε με πίεση τη βούρτσα και σκουπίστε με ένα πανί  μέχρι να πάρει την εμφάνιση που θέλετε. Εφαρμόστε όσες στρώσεις εσείς θέλετε, αν μια δεν είναι αρκετή. Αφαιρέστε το υπερβολικό χρώμα με ένα πανί / παλιά πετσέτα, τρίβοντας τη βαφή στα νερά του ξύλου, μέχρι να πάρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αφήστε  να στεγνώσει και έχετε το υπέροχο ξασπρισμένο ξύλο σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

via texnotropieskaidiakosmisi

Δείτε επίσης – 20 Ιδεες Shabby Chic για το Σαλόνι!

Δείτε επίσης – Παλαίωση ξύλου – επίπλων!

Δείτε επίσης – Πώς να δώσετε παλαιωμένη όψη σε ξύλο με τη βοήθεια βαζελίνης! {ΒΙΝΤΕΟ} + 30 φανταστικές ιδέες!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Μάθετε πώς να φτιαξετε ένα μοναδικό χειροποίητο υφαντό κολιέ!

Φτιάξτε καταπληκτικό after sun με φυσικά υλικά!