in ,

Σπιτικές Τρούφες Ferrero Rocher!

Το να φτιάξετε το δικό σας σπιτικό γλύκισμα δεν θα ήταν ποτέ ευκολότερο, όπως αυτές οι σπιτικές τρούφες φουντουκιού σε στυλ Ferrero Rocher. Είναι πραγματικά τέλειες για τις γιορτές ενώ μπορούν να προσφερθούν ως ένα υπέροχο δώρο, σκεφτείτε “τρούφες σε ένα βάζο”. Μας αρέσει να σας κακομαθαίνουμε.

Για τη γέμιση:
3 κούπες θρυμματισμένες γκοφρέτες φουντουκιού
3 κούπες ψιλοκομμένα καβουρδισμένα φουντούκια
1,5 κούπα μερέντα

Για την επικάλυψη σοκολάτας:
1 κούπα κομματάκια ή νιφάδες σοκολάτας
1 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας
1,5 κούπα ψιλοκομμένα καβουρδισμένα φουντούκια

Οδηγίες

  • Ξεκινήστε με τη γέμιση. Σε ένα ταψί στρώστε αντικολλητικό χαρτί. Ρίξτε σε ένα μπολ τις θρυμματισμένες γκοφρέτες, τα φουντούκια και τη μερέντα και ανακατέψτε καλά. Βάλτε το μείγμα στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά μέχρι να σφίξει. Με ένα κουταλάκι του γλυκού πλάστε μπαλάκια και τοποθετήστε τα στο ταψί. Αφήστε να παγώσουν για 15 λεπτά στο ψυγείο.
  • Όσο περιμένετε να παγώσουν, ανακατέψτε μαζί τη σοκολάτα και το λάδι καρύδας σε ένα μπολ. Λιώστε το μείγμα σε ένα μπεν μαρι ανακατεύοντας συχνά. Προσθέστε τα φουντούκια και ανακατέψτε καλά.
  • Όταν τα μπαλάκια είναι έτοιμα, χρησιμοποιώντας μια οδοντογλυφίδα βουτήξτε τα ένα ένα μέσα στο λειωμένο μείγμα σοκολάτας. Τοποθετήστε τις τρούφες πάνω στο ταψί και βάλτε τις στο ψυγείο για 15 λεπτά. Μπορείτε να τις σερβίρετε σε μίνι καραμελόχαρτα.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς να διακοσμήσετε ένα Αμπαζούρ με ύφασμα!

Πώς να κοντύνετε Τζιν γρήγορα και εύκολα!