in ,

Βάλτε το σπίτι σας σε Πασχαλινή Διάθεση

Το Πάσχα είναι πολύ κοντά και είναι ευκαιρία να διακοσμήσετε τα σπίτια σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η DIY διακόσμηση είναι πάντα η καλύτερη, επειδή σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας και να προσθέσετε την προσωπική πινελιά στο χώρο σας. Οι κατασκευές που σας παρουσιάζουμε είναι εξαιρετικά εύκολες και φθηνές και έτσι δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία για την Πασχαλινή διακόσμηση του σπιτιού σας!

Τι θα λέγατε να στολίσετε το τραπέζι σας με αυτό το υπέροχο διακοσμητικό; Θα χρειαστείτε ένα γυάλινο μπολ, ένα κερί και ένα ποώδη πράσινο υλικό πλήρωσης.

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε καινούργια διακοσμητικά για το Πάσχα αλλά να χρησιμοποιήσετε ότι έχετε. Πάρτε ένα απλό λευκό βάζο και με ένα μαύρο μαρκαδόρο φτιάξτε ένα λαγουδίσιο προσωπάκι με μερικές απλές γραμμές. Δεν χρειάζεται να έχετε ταλέντο  στην τέχνη για να το φτιάξετε. Δοκιμάστε το!

Φτιάξτε αυτό το εντυπωσιακό διακοσμητικό από ένα συρμάτινο καλάθι, αυγά και μερικά φρέσκα λουλούδια για να προσθέσετε χαρακτήρα στο τραπέζι σας. Γίνεται σε χρόνο μηδέν και ο κάθε καλεσμένος σας θα το παρατηρήσει σίγουρα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Το Πάσχα είναι σχετικό με την αναγέννηση, τα λουλούδια και το γρασίδι. Πάρτε ένα μικρό ξύλινο κιβώτιο, βάλτε ψεύτικο γρασίδι και διακοσμήσετε με πασχαλινά αυγά.

Στολίστε τα παράθυρα σας και δείξτε πόσο αγαπάτε το Πάσχα με αυτό τον καταπληκτικό διάκοσμο. Πάρτε μερικά αυγά και λουλούδια και κρεμάστε τα με λωρίδες σατέν.

Τα στεφάνια είναι εξαιρετικά δημοφιλή κατά τη διάρκεια του Πάσχα και υπάρχουν πολλά σχέδια που θα μπορούσατε να αντιγράψετε. Δείτε παρακάτω  διάφορες όμορφες ιδέες στεφανίων που μαζέψαμε για εσάς.

Εάν σας έχουν περισσέψει κουμπιά δείτε αυτό το τέλειο σχέδιο DIY για Πασχαλινή διακόσμηση .

via topdreamer

Δείτε επίσης – DIY Πασχαλινή Γιρλάντα!

Δείτε επίσης – 29 Πασχαλινές Ιδέες για Εξωτερική Διακόσμηση!

Δείτε επίσης – Φτιάξτε ένα πασχαλινό καλάθι απο ζύμη ψωμιού!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Τέλεια λαχταριστά κοκάκια από τα χεράκια σας!

Κανένας Πονοκέφαλος! Έτσι θα Λάμψετε τα Πυρίμαχα Σκεύη σας.