in ,

15 υπέροχες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το μικρό σας υπνοδωμάτιο πολύ άνετο.

Το υπνοδωμάτιο είναι ένα μέρος για ξεκούραση, το μέρος που μας αρέσει να καθόμαστε στο ζεστό μας κρεβάτι το πρωί και να χαλαρώνουμε το απόγευμα. Δεν χρειάζεται να έχετε πολύ μεγάλο χώρο για να δημιουργήσετε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα άνεσης και ζεστασιάς επειδή όλα όσα χρειάζεστε είναι έμπνευση. Μερικά απλά κόλπα μπορούν να κάνουν ακόμη και το μικρότερο δωμάτιο, τον καλύτερο χώρο του σπιτιού.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Παρακάτω σας δίνουμε μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το μικρό σας δωμάτιο πολύ άνετο.

Μαξιλάρια και καρό σχέδια

Τα φωτεινά μαξιλάρια και τα πολύχρωμα καρό σχέδια θα ζωντανέψουν οποιοδήποτε δωμάτιο και δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε τον εσωτερικό σας χώρο όσες φορές θέλετε απλά αλλάζοντας χρώματα στις μαξιλαροθήκες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Λινό άνετο κρεβάτι


Η καλή ποιότητα βάμβακος ή λινό υφάσματος θα κάνουν την κρεβατοκάμαρά σας ακόμη πιο αξιαγάπητη και ωραία. Δεν χρειάζεται να επιλέξετε κάτι άσπρο μιας και οι σκούρες αποχρώσεις όπως το μελιτζανί ή ο αμέθυστος είναι πολύ δημοφιλής αυτή τη στιγμή. Τα σκούρα χρώματα είναι επίσης και πολύ πρακτικά.

Ενσωματωμένος φωτισμός

 Ο ενσωματωμένος φωτισμός θα δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα και ταιριάζει απόλυτα σε ένα μικρό χώρο. Επιπλέον σας δίνουν περισσότερο χώρο για να τοποθετήσετε τα πράγματά σας σε ράφια.

Ένας όμορφος πίνακας

Μια φωτεινή εικόνα θα δώσει πολύχρωμη και ενδιαφέρουσα πινελιά στο μικρό σας δωμάτιο ενώ δημιουργεί μια αίσθηση σπιτικής θαλπωρής.

Μεγάλα παράθυρα

Αν μπορείτε να αυξήσετε το μέγεθος των παραθύρων, τότε κάντε το. Τα μεγάλα παράθυρα θα αυξήσουν κατά πολύ το μέγεθος του δωματίου σε οπτικό επίπεδο φέρνοντας και φυσικό φως. Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο;

Καθρέπτες

Οι καθρέπτες μπορούν να αυξήσουν οπτικά το μέγεθος του χώρου ενώ χρησιμεύουν ως μια κομψή διακόσμηση για ενσωματωμένα ντουλάπια και ράφια.

Κομοδίνα και ράφια

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Είναι καλύτερο να επιλέξετε μικρά κομοδίνα που να συνδυάζονται με τους καθρέφτες και τις κορνίζες. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε ένα απλό αλλά λειτουργικό χώρο για να αποθηκεύετε τα πράγματά σας.

Δώστε προσοχή στο χρώμα

Τα φωτεινά κομμάτια θα ζωντανέψουν τον χώρο σας και θα το κάνουν πιο ενδιαφέρον. Απλά μην ξεχάσετε ένα βασικό πράγμα: επιλέξτε απλά χρώματα και πράγματα για να ταιριάζουν με το εσωτερικό.

Ράφια βιβλίων

Τα ελαφριά ενσωματωμένα ράφια για βιβλία, οι φωτογραφίες και τα αναμνηστικά θα σας επιτρέψουν να χρησιμοποιήσετε το χώρο του δωματίου ενώ αποτελούν απλή και ευχάριστη διακόσμηση. Επιπλέον, θα είναι ευκολότερο να βρείτε ένα βιβλίο για να διαβάσετε πριν τον ύπνο.

Κουρτίνες

Επιλέξτε περσίδες ή κουρτίνες που να ταιριάζουν με το χρώμα των τοίχων του δωματίου σας. Θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε το φωτισμό ανάλογα με τη διάθεσή σας και ο μικρός σας χώρος θα δείχνει πιο κομψός.

Άνετο κεφαλάρι

Ένα κεφαλάρι δεν είναι μόνο βολικό για βιβλία και διάφορα μικροαντικείμενα αλλά επίσης αποτελεί μια πραγματικά μοναδική διακόσμηση. Για να δημιουργήσετε κάτι ασυνήθιστο απλά χρησιμοποιήστεφώτα και ελαφρύ ύφασμα.

Ταπετσαρία με μοτίβο

 Μια λαμπερή ταπετσαρία σε έναν από τους τοίχους θα ζωντανέψει το δωμάτιο αμέσως και θα σας απαλλάξουν από την αίσθηση της στενότητας που χαρακτηρίζει τα μικρά δωμάτια.

Διακοσμήσεις και εικόνες

Αρκετές σωστά επιλεγμένες φωτογραφίες, καθρέφτες και διακοσμητικά θα προσθέσουν μια ευχάριστη νότα στο δωμάτιο και θα αποκαλύψουν την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη.

Ένας μικρός θόλος

Είναι αξιολάτρευτο να διαβάζει κανείς το αγαπημένο του βιβλίο πίνοντας μια κούπα με ζεστή σοκολάτα κάτω από ένα κομψό και όμορφο θόλο.

Ανοιχτές ντουλάπες

Επίσης


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οι ντουλάπες με τα ανοιχτά ράφια και τα κυλιόμενα συρτάρια ρούχων θα δημιουργήσουν μια αίσθηση ελαφρότητας και τα διαφορετικά κουτιά που θα ταιριάζουν με τη διακόσμηση του δωματίου θα σας βοηθήσουν να έχετε τα πάντα σε τάξη.
via tilestwra

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

10 όμορφες ιδέες για διακόσμηση τοίχου με μεγάλους πίνακες.

Χαλιά: Πλήρης Οδηγός για Σωστό Καθαρισμός και Φύλαξή τους Μέχρι του Χρόνου