in , , , ,

Πήρε ένα Γυαλόχαρτο και Ξεκίνησε να Ζωγραφίζει. Όταν το Σιδέρωσε, δεν Πίστευε στα Μάτια της!

Το γυαλόχαρτο σπάνια χρησιμοποιείται σε έργα τέχνης, αλλά αυτό που έκανε αυτή η μητέρα με τα παιδιά της δείχνει πραγματικά πόσο υπέροχο μπορεί να γίνει! Εάν είστε ακόμα μπερδεμένοι, μην ανησυχείτε. Ακούγεται λίγο παράξενο, αλλά θα δείτε ακριβώς πως γίνεται. Αρχικά μαζέψτε όλα τα υλικά που χρειάζεστε: παστέλ χρώματα, ένα t-shirt, γυαλόχαρτο, χαρτόνι και ένα σίδερο.

Αρχικά ξεκίνησε να ζωγραφίζει ένα σχέδιο στην σκληρή πλευρά του γυαλόχαρτου, σιγουρεύοντας ότι έχει απλώσει ένα χοντρό στρώμα από χρώμα.

Να θυμάστε πως ότι σχήμα κάνετε θα βγει αντεστραμμένο, οπότε να το έχετε στο νου σας όταν φτιάχνετε το σχέδιο.

Αφού τελείωσε με το ζωγράφισμα, έβαλε ένα χαρτόνι μέσα στο μπλουζάκι και από πάνω το γυαλόχαρτο με το σχέδιο προς τα κάτω, πάνω στο σημείο που ήθελε να το αποτυπώσει.

Έβαλε λίγο χαρτί από πάνω και πίεσε με το ζεστό σίδερο για περίπου 30 δευτερόλεπτα.

Σηκώστε μαλακά το γυαλόχαρτο για να σιγουρευτείτε πως το σχέδιο έχει αποτυπωθεί καλά. Ίσως χρειαστεί να αφήσετε το σίδερο λίγο ακόμα για να μεταφερθεί πιο πολύ χρώμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Στο τέλος, μπορείτε να βάλετε λίγο χαρτί πάνω από το σχέδιο και να σιδερώσετε λίγο ακόμα, έτσι ώστε το χαρτί να απορροφήσει το περιττό χρώμα από το ύφασμα. Αφήστε το να στεγνώσει καλά και είναι έτοιμο!
Να θυμάστε όμως πως την πρώτη φορά που θα το πλύνετε, πρέπει να το πλύνετε μόνο του. 

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς φτιάχνουμε κολιέ μαργαρίτα με χάντρες DIY , guest post Ilovecrochetmotif! – {ΒΙΝΤΕΟ}

Φυσική Απολέπιση Προσώπου