in ,

Makeup tricks για να κάνετε τα δόντια σας να δείχνουν λευκότερα!Makeup tricks για να κάνετε τα δόντια σας να δείχνουν λευκότερα!

Όχι δεν αναφερόμαστε σε κάποια οδοντόκρεμα, ή ειδική λεύκανση ή κάτι παρεμφερές. Ίσως να μην το γνωρίζατε, είναι όμως δυνατόν να κάνετε τα δόντια σας να δείχνουν λευκότερα με μερικά απλά makeup tricks!

Bronzer

Χρησιμοποιήστε το κατάλληλο μπρόνζερ για την επιδερμίδα σας-ματ κατά προτίμιση- για να δώσετε έμφαση στις γωνίες και τα ψηλά σημεία του προσώπου. Οι φωτοσκιάσεις θα φωτίσουν τα υπόλοιπα μέρη, μαζί και το χαμόγελό σας!

Μάτια

Δώστε την περισσότερη έμφαση στα μάτια και προτιμήστε μια ουδέτερη απόχρωση για τα χείλη. Αν είστε λάτρης των χρωμάτων, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα έντονο λουκ που θα στρέψει όλη την προσοχή στο βλέμμα σας και θα δώσει την εντύπωση λευκότερων δοντιών. Αν όχι, χρυσές και ασημί σκιές μπορούν να φέρουν το ίδιο αποτέλεσμα.

Highlighter

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Το μπρόνζερ που προαναφέραμε, πηγαίνει και στην βάση του κάτω χείλους για πιο γεμάτο αποτέλεσμα. Επιλέξτε ανοιχτές αποχρώσεις για μολύβι χειλιών και lipgloss και στην συνέχεια τελειοποιήστε το αποτέλεσμα “καθαρίζοντας” το περίγραμμα με λίγο ανοιχτόχρωμο κονσίλερ. Φυσικά, το lip strobing που θα βρείτε εδώ, συντελεί σε πιο γεμάτα χείλη και πιο λαμπερό χαμόγελο!

Μπλε

Σίγουρα ένα μπλε κραγιόν θα έδινε την εντύπωση πραγματικά λευκών δοντιών, όμως είναι μάλλον λίγο υπερβολικό για καθημερινή χρήση. Αντί γι’ αυτό λοιπόν, διαλέξτε ένα κραγιόν με μπλέ υποτόνους! Το μπλε αντισταθμίζει τους κίτρινους-πορτοκαλί τόνους και έτσι τα δόντια φαίνονται πιο λευκά! Τώρα μπορείτε να φορέσετε άφοβα ένα έντονο κόκκινο κραγιόν δίχως να ανησυχείτε για το χαμόγελό σας!

via likewoman

Δείτε επίσης – Denim μαλλιά! Το νέο Trend!

Δείτε επίσης – Αυτό το Σπιτικό Τεστ Εγκυμοσύνης Θα σας Δώσει Απαντήσεις στη Στιγμή!

Δείτε επίσης – Σπιτική αντρική κρέμα ομορφιάς

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Μικρή ντουλάπα: Μεγάλες ιδέες για να χωρέσουν όλα

Πίτσα με ζύμη πατάτας, με ζαμπόν και τυρί στο τηγάνι!