in ,

Διακοσμητικό φαναράκι για μια μαγική και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Όμορφα διακοσμητικά που μπορούμε να κατασκευάσουμε μόνοι μας διακοσμώντας τον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του σπιτιού μας. Καθημερινά βρίσκουμε για εσάς εύκολες κατασκευές που μπορούμε να ακολουθήσουμε βήμα προς βήμα. Το φαναράκι με το θολωτό τζάμι και την ιδιαίτερη ζωγραφιά πάνω του προκαλεί έναν γλυκό φωτισμό και δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Τα υλικά που θα χρειαστούν είναι: ένα φαναράκι και ξεχωριστά τέσσερα θολωτά τζαμάκια, χρώματα με βάση το νερό, πινέλα, οινόπνευμα, καθαριστικά μαντηλάκια και βαμβάκι.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πριν αρχίσουμε το βάψιμο, πρέπει να φροντίσουμε να καθαρίσουμε με ένα κομμάτι βαμβάκι και οινόπνευμα το γυαλί και έπειτα να το περάσουμε με ένα καθαρό πανί.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Κρατήστε τα τζαμάκια και ξεκινήστε τον σχεδιασμό. Εάν πρόκειται να σχεδιάσετε με το χέρι είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε ένα πενάκι με χοντρή μύτη ώστε να σχηματίσετε παχύς γραμμές και να έχετε μεγαλύτερη ορατότητα του σκίτσου. Με ένα μαντηλάκι κάθε τόσο προσπαθούμε να καθαρίσουμε την μύτη από το πενάκι ώστε να μην αφήνει περιττά σημάδια στο γυαλί.

Αφού ολοκληρώσουμε το σχέδιο, περνάμε στο στάδιο της βαφής. Πρώτα περνάμε με λευκό χρώμα και έπειτα περνάμε δεύτερη στρώση το χρώμα που θέλουμε, όπως γίνεται με τα πορτοκαλί παράθυρα του σκίτσου.

Παράλληλα συμπληρώνουμε στα υπόλοιπα σπιτάκια χρώμα σε διάφορες αποχρώσεις του κόκκινου.

Με την ολοκλήρωση των χρωμάτων πρέπει έπειτα να ψήσουμε τα τζαμάκια. Μην φοβάστε να το περάσετε αρκετές φορές, όσες περισσότερες στρώσεις έχει τόσο πιο όμορφα θα φωτίζει το χρώμα. Χρώματα με βάση τον διαλύτη δεν προσφέρουν τέτοιες ελευθερίες.

Μετά το ψήσιμο, παρατηρήστε το προσεκτικά για τυχόν ατέλειες. Μια μικρή αλλαγή στο χρώμα είναι πιθανό να συμβεί. Με την ολοκλήρωση του ψησίματος δεν βιαζόμαστε να τα χρησιμοποιήσουμε, καλό θα είναι να τα αφήσουμε μια μέρα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Δείτε το Φυτό που Πετάει. Κι όμως, Υπάρχει!

41 Κομψοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε Μπετόν στο μπάνιο σας