in ,

Τι μπορεί να χαρίσει στιλ σε μία μικρή κουζίνα;

Πολλές φορές τόσο για λόγους οικονομικούς, όσο και πρακτικούς όπως στην περίπτωση ενός ενοικιαζόμενου σπιτιού, δεν υπάρχει η δυνατότητα να διαμορφώσετε το χώρο σας όπως εσείς φαντάζεστε και επιθυμείτε. Στην περίπτωση μίας μικρής κουζίνας, υπάρχουν αρκετά αρνητικά στοιχεία όπως η δυσκολία στην οργάνωση και την αποθήκευση, ένας παλιός πάγκος και έπιπλα αλλά και το να μην επιτρέπονται ριζικές αλλαγές αν δεν ανήκει στην ιδιοκτησία σας. Οι λύσεις έρχονται να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες με τον πιο ευχάριστο αλλά και οικονομικό τρόπο. Δείτε μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν!

Γενικά ένα χρωματιστό χαλί μπορεί να ζωντανέψει το χώρο. Ένας μαυροπίνακας στη γωνία του πάγκου δίνει ένα ιδιαίτερο ύφος και συγχρόνως αποτελεί ένα χρήσιμο αντικείμενο για να μην ξεχνάτε όλα όσα χρειάζεται να προμηθευτείτε για την κουζίνα ή ακόμα να μην ξεχνάτε αγαπημένες σας συνταγές.

Τα βιβλία μαγειρικής και μερικά φρέσκα βότανα σε χρωματιστά κασπώ θα χαρίσουν αμέσως μία ξεχωριστή εικόνα.

Αν τα ντουλάπια δεν αρκούν επεκταθείτε με ράφια! Προμηθευτείτε με μεγάλα βάζα γεμίζοντας τα με τα απαραίτητα όσπρια, ζυμαρικά αλλά και με γλυκές και αλμυρές λιχουδιές. Έτσι θα καλύψετε μία ανάγκη με γνώμονα την αισθητική.

Σε περίπτωση που ο χώρος είναι μουντός, επιλέξτε χρωματιστά φωτιστικά για να τον ζωηρέψετε.

Σε μία κουζίνα με ουδέτερο design μπορείτε να προσθέσετε αντικείμενα με χαρακτηριστικά υλικά από το στιλ που σας αρέσει. Τα ξύλινα σκεύη, το ψάθινο καλάθι και τα φωτιστικά μαρτυρούν μία rustic τάση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Για τους vintage lovers τα παλιά μεταλλικά σκεύη και ένα old post επαναπροσδιορίζουν ένα σημείο.

Το απόλυτο λευκό σε συνδυασμό με το ξύλο δείχνουν καθαρό και συγχρόνως μεγαλύτερο το χώρο της κουζίνας.

via jenny

Δείτε επίσης – 11 ιδέες οργάνωσης για να τα χωρέσετε όλα σε μία μικρή κουζίνα!

Δείτε επίσης – 50 μικρά τραπέζια για μικρές κουζίνες!

Δείτε επίσης – Ανακαίνιση μικρής κουζίνας! 12 ιδέες πριν και μετά!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

20 Vintage Πολυέλαιοι από διάφορα αντικείμενα!

Μακαρόνια γεμιστά με κοτόπουλο!