in ,

Τέλειες μπούκλες χωρίς έξοδα στο κομμωτήριο; Χωρίς ψαλίδι ή πρέσα!

Θέλετε να κάνετε τα ίσια σας μαλλιά σγουρά χωρίς να ξοδευτείτε στο κομμωτήριο; Θέλετε να μάθετε πώς περιποιούμαστε σωστά τα φυσικά σγουρά μαλλιά χωρίς το ισιωτικό, το πιστολάκι ή το ψαλίδι που μπορεί να τα κάψουν; Η hair stylist, Κωνσταντίνα Παναγιωτοπούλου, μας μαθαίνει τα μυστικά της!

Αν τα μαλλιά σου είναι φυσικά σγουρά  ή σπαστά μπορείς να τα περιποιηθείς πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας μόνο έναν αφρό και το σεσουάρ! Βρέξε τα μαλλιά σου, γύρισε το κεφάλι σου ανάποδα και άπλωσε τον αφρό από την άκρη μέχρι την ρίζα. Οι κινήσεις σου πρέπει να ξεκινούν από κάτω προς τα πάνω, σαν να τσαλακώνεις τα μαλλιά σου.

Στην συνέχεια, πάρε το σεσουάρ αφαιρώντας από μπροστά το στόμιο έτσι ώστε να διαχέεται ο αέρας όταν τα στεγνώνεις.

Το μυστικό βρίσκεται στα δάχτυλά μας! Τσαλακώνοντας την κάθε τούφα καθώς την στεγνώνεις δημιουργείς μια φυσική φυσούνα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να ελέγχεις και τον όγκο τους. (Στεγνώνοντας ανάποδα, δημιουργείς περισσότερο όγκο).

Πώς θα κάνω τα ίσια μαλλιά μου σγουρά χωρίς να πάω σε κομμωτήριο;

Κάτι πολύ απλό που μπορούμε να κάνουμε για να αποκτήσουν τα ίσια μαλλιά ένα σπάσιμο με φυσικό τρόπο είναι: Σε βρεγμένα ή νωπά μαλλιά να απλώσουμε  αφρό και να τα χτενίσουμε για να απλωθεί παντού. Στην συνέχεια, ξεκινώντας από πάνω, κάνουμε τετράγωνα ή στρογγυλά χωρίσματα (ανάλογα πως βολεύει) και στρίβουμε την κάθε τούφα, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα “σκουληκάκι” μέχρι αυτό να τυλιχτεί και να πάρει τη μ0ρφή σαλιγκαριού.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Πιάνουμε την άκρη της τούφας με ένα τσιμπιδάκι. Συνεχίζουμε τυλίγοντας με αυτόν τον τρόπο, όλα τα μαλλιά. Αφού τελειώσουμε, στεγνώνουμε με το σεσουάρ (αν έχουμε χρόνο στη διάθεσή μας είναι καλύτερο να τα αφήνουμε να στεγνώσουν μόνα τους).

Έπειτα  ξετυλίγουμε έχοντας το κεφάλι ανάποδα και τινάζουμε τα μαλλιά μας.

Τα μαλλιά μας, με τους παραπάνω τρόπους αποκτούν κίνηση και όγκο, χωρίς την επέμβαση ψαλιδιού ή πρέσας και βέβαια  χωρίς να ξοδέψουμε ούτε ένα ευρώ στο κομμωτήριο! Δοκιμάστε τους, είναι πολύ εύκολοι.

Καλή επιτυχία!
via boro

Δείτε επίσης – Κάντε τα μαλλιά σας μπούκλες μόνο με κάλτσες! Φοβερό κόλπο. – {BINTEO}

Δείτε επίσης – Το Φυσικό Συστατικό που Επιδιορθώνει τις Κατεστραμμένες Άκρες στα Μαλλιά!

Δείτε επίσης – 40 ιδέες για μοναδικά νυφικά χτενίσματα.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς φτιάχνουμε Βαζελίνη χωρίς πετρέλαιο πανεύκολα!

Τι είναι η κρέμα γάλακτος και ποιά να διαλέξεις;