in ,

Συνταγή για Μάφινς με γεύση Ντόνατς!

Μίνι Μάφινς με γεύση όπως τα ντόνατς με ζάχαρη και κανέλα ! Το μυστικό συστατικό είναι το μοσχοκάρυδο.

Συστατικά

  • 1/2 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
  • 1/4 φλιτζάνι μαργαρίνη λιωμένη
  • 3/4 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
  • 1/2 φλιτζάνι γάλα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι για κάθε χρήση 
  • 1/4 φλιτζάνι μαργαρίνη, λιωμένη
  • 1/2 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

Αντί για μαργαρίνη μπορείτε να χρησιμοποιήστε βούτυρο.

Οδηγίες

1) Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς. Λαδώστε μια φόρμα για μίνι μάφινς. Το μείγμα βγάζει περίπου 24.

2) Ανακατέψτε 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, 1/4 φλιτζάνι μαργαρίνη, και το μοσχοκάρυδο σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε το γάλα και στη συνέχεια το μπέικιν πάουντερ και το αλεύρι και αναμείξτε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Ρίξτε το μείγμα στα φορμάκια μέχρι τη μέση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

3) Ψήνετε στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν, περίπου 15 έως 20 λεπτά.

4) Ενώ τα μάφινς ψήνονται, βάλτε το υπόλοιπο 1/4 φλιτζάνι λιωμένη μαργαρίνη σε ένα μπολ. Σε ένα ξεχωριστό μπολ, ανακατέψτε το 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη με την κανέλα. Αφού ψηθούν, βγάλτε τα μάφινς, βυθίστε τα ένα ένα στη λιωμένη μαργαρίνη, και ρολάρετε τα στο μείγμα ζάχαρης-κανέλα. Αφήστε να κρυώσουν και σερβίρετε.

via allrecipes

IZZY Πολυμίξερ Spicy Red

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Αξιοποιήστε την παλιά σας ντουλάπα και κάντε την βιβλιοθήκη για το σαλόνι σας!

Ξεχάστε το κινέζικο απ’ έξω! Φτιάξτε το δικό σας γλυκόξινο κοτόπουλο! – {ΒΙΝΤΕΟ}