in , ,

Vintage Διακοσμητικό Μπολ από παλιά βιβλία!

Σήμερα, η κατασκευή της ημέρας είναι ένα πολύ εύκολο μπόλ από κομμάτια ενός αγαπημένου, παλιού, κιτρινισμένου, βιβλίου! Αν δεν θέλετε να θυσιάσετε το βιβλίο σας μπορείτε να βρείτε κάποιο σε πολύ καλή τιμή σε παλιά βιβλιοπωλεία του κέντρου ή ιστοσελίδες.

H κατασκευή του είναι απλή αλλά απαιτεί υπομονή, διάθεση και χρόνο. Το αποτέλεσμα όμως είναι πολύ ιδιαίτερο! Το μπόλ μπορεί να χρησιμοποιηθεί απλά σαν διακοσμητικό ή για να τοποθετήσετε μέσα σε αυτό τα κλειδιά σας, ποτ πουρί που θα αρωματίσουν το χώρο σας, σοκολατάκια για να κερνάτε τον εαυτό σας και τους φίλους σας και οτι άλλο σκεφτείτε!

Υλικά που θα χρειαστείτε:

  • παλιό βιβλίο
  • ατλακόλ ή κόλλα decoupage ματ
  • πινέλο
  • ψαλίδι ή κοπίδι
  • γυάλινο μπόλ με λεία επιφάνεια, διαμέτρου 15-17 εκατ.
  • χρυσή νερομπογιά για τη διακόσμηση (προαιρετικά)

Οδηγίες κατασκευής:

Βήμα 1: Συγκεντρώστε τα υλικά

Βήμα 2: Κόψτε περισσότερες απο 10 σελίδες του βιβλίου σε ίσα τετράγωνα κομματάκια

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βήμα 3: Χρησιμοποιώντας ένα παχύ στρώμα κόλλας, κολλήστε μεταξύ τους τα κομμάτια χαρτιού χωρίς να μένουν κενά, αρχίζοντας απο τη βάση και συνεχίζοντας προς τα πάνω, κυκλικά. Χρησμοποιείστε το γυάλινου μπόλ σαν οδηγό.

Όταν τελειώσετε την εσωτερική πλευρά του μπόλ, αυτό θα δείχνει κάπως έτσι.

Βήμα 4: Περάστε διαδοχικά στρώματα κόλλας (5 στρώσεις αρκούν), σε ολόκληρη την επιφάνεια, μέχρι να γίνει συμπαγής.

Βήμα 5: Την επόμενη μέρα αφού η κόλλα έχει στεγνώσει καλά, αποκολλήστε το χάρτινο μπόλ απο το εσωτερικό του γυάλινου μπόλ και γυρίστε και τα δύο ανάποδα, για να απλώσετε κόλλα και στην εξωτερική πλευρά του χάρτινου μπόλ. Και σε αυτή την περίπτωση περάστε 5 στρώματα κόλλας.

Βήμα 6: Τελικά το μπόλ έχει πάρει σχήμα και είναι αρκετά συμπαγές. Αυτό που μένει να κάνετε είναι να κόψετε στο χείλος του όσα χαρτάκια περισσεύουν με ένα ψαλίδι.

Βήμα 7: Αν θέλετε μπορείτε να χρωματίσετε με χρυσή νερομπογιά το χείλος του μπόλ ώστε να δείχνει πιο κομψό και καλοφτιαγμένο!

Χρηστικό και όμορφο σαν διακοσμητικό, αυτό το μπόλ απο τις σελίδες ενός παλιού βιβλίου θα σας προκαλέσει να το διαβάσετε και να το θαυμάσετε! Καλή επιτυχία!

via tsoupress

Δείτε επίσης – Πώς να φτιάξεις ένα εκπληκτικό μπώλ απο άμμο!

Δείτε επίσης – Φτιάξτε ένα μπώλ απο εφημερίδες!

Δείτε επίσης – Μπώλ απο πηλό σε σχήμα φύλλου!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Ξεχάστε το κινέζικο απ’ έξω! Φτιάξτε το δικό σας γλυκόξινο κοτόπουλο! – {ΒΙΝΤΕΟ}

Πρωτότυπες Ιδέες για να Κρύψετε τον Πίνακα του Ρεύματος