in

Μεγάλη κινητοποίηση στο twitter-Αναζητούν το παιδάκι που έφτιαξε αυτοσχέδια φανέλα του Μέσι από σακούλα!

Μία μεγάλη εκστρατεία εντοπισμού ενός μικρού αγοριού που είναι μεγάλος θαυμαστής του ποδοσφαιριστή Λιονέλ Μέσι, έχει ξεκινήσει στο twitter.

Αφορμή στάθηκε μία φωτογραφία του πιτσιρικά που εμφανίστηκε αρχικά σε τουρκικά ποδοσφαιρικά blog, πριν γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία, φορά μία αυτοσχέδια φανέλα της Αργεντινής από σακούλα, με το όνομα και τον αριθμό του σταρ του ποδοσφαίρου.
Το παιδί έχει γυρισμένη την πλάτη και δεν φαίνεται το πρόσωπό του. Εικάζεται ότι είναι από την πόλη Ντοχούκ στο Ιράκ που έχει πληγεί  από τον πόλεμο.

Με το που έγινε γνωστή η φωτογραφία, άρχισε η κινητοποίηση των χρηστών του twitter προκειμένου να βρεθεί το αγοράκι και να του στείλουν μία αυθεντική φανέλα του άσου της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, όπως γράφτηκε στο λογαριασμό θαυμαστών του Μέσι, «Messi Stats» , εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή εξέφρασαν την επιθυμία να βρεθεί το παιδί έτσι ώστε να κάνουν κάτι γι΄αυτό.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

DIY σκουφάκια και γάντια! Διακόσμήστε τα!

Πώς να φτιάξετε πανεύκολα απίθανες Κουκουβάγιες Μαξιλάρια!! – ΠΑΤΡΟΝ – {ΒΙΝΤΕΟ}