in , ,

Πώς θα κάνετε μία πλαστική σωλήνα pvc να μοιάζει σαν ξύλινη!

Έχω ενθουσιαστεί με τη συγκεκριμένη κατασκευή! Μέχρι τώρα είχαμε δει σε παλιότερο άρθρο (Βρείτε το εδώ) πώς μπορούμε να χρησιμοποιησούμε σωλήνες pvc για να φτιάξουμε διάφορες κατασκευές. Σήμερα όμως θα δούμε μία πραγματικά εξαιρετική ιδέα! Πώς θα δώσουμε σε μία απλή και συνηθισμένη σωλήνα PVC ξύλινη όψη και υφή… ναι ναι με τα νερά του ξύλου!

Η κατασκευή είναι πολύ οικονομική και πάρα πολύ εύκολη!

Τι θα χρειαστείτε:
μία σωλήνα PVC
χοντρή λίμα και ράσπα
100αρι γυαλόχαρτο
λαδομπογιά χειροτεχνίας σε αποχρώσεις του καφέ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ακρυλικό χρώμα με το φόβο όμως οτι η πρόσφυση του δεν είναι τόσο καλή και μπορεί να ξεφτίσει, Για πιο σίγουρα αποτελέσματα μπορείτε μετά το τρίψιμο (όπως θα δείτε παρακάτω να ασταρώσετε τη σωλήνα)

Τρίψτε τη σωλήνα με το γυαλόχαρτο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Φοράμε πάντα μάσκα καθώς δεν θέλουμε οι βλαβερές σκόνες απο το PVC να καθίσουν στα πνευμόνια μας!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Με το γυαλόχαρτο σβήστε οποιαδήποτε σήμανση που μπορεί να υπάρχει πάνω στη σωλήνα. Εαν δυσκολεύεστε υπάρχει πάντα και το ασετόν!

Με τη ράσπα (χοντρός τρίφτης) αρχίστε να χαράζετε ομοιόμορφα τη σωλήνα για να δημιουργήσετε τα νερά του ξύλου. Μόλις τελειώσετε λιμάρετε με τη λίμα τη σωλήνα και στο τέλος περάστε πάλι με το γυαλόχαρτο έτσι ώστε να πάρετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Βάλτε πάνω σε ένα πανάκι το χρώμα σας και περάστε τη σωλήνα. Αφήστε να στεγνώσει!
Αυτό ήταν όλο!

via instructables

Δείτε επίσης – 15 ιδέες για χρήσιμες κατασκευές με σωλήνες P.V.C.

Δείτε επίσης – 30 φανταστικές κατασκευές – συνθέσεις – έπιπλα απο σωλήνες!

Δείτε επίσης – 20 έξυπνες ιδέες για οργάνωση σπιτιού!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

20 κόλπα και συμβουλές μαγειρικής που θα απογειώσουν τα φαγητά σας!

Φοβερό DIY ανοιχτήρι απο ένα κομμάτι ξύλο και ένα καρφί! – {ΒΙΝΤΕΟ}