Επαγγελματική συνταγή, σπιτική ποιότητα
Τι θα χρειαστούμε:
Αλάτι
Μουστάρδα
Πιπέρι Άσπρο
Ξύδι
Ελαιόλαδο
Κάπαρη
Μαϊντανός
Κρεμμύδι
Πως το κάνουμε:
Στο μίξερ βάζουμε μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι άσπρο και το βάζουμε στη μεσαία ταχύτητα.
Ρίχνουμε εναλλάξ λίγο ξύδι και λίγο ελαιόλαδο μέχρι να δέσει.
Μόλις δέσει προσθέτουμε κάπαρη, μαϊντανό και κρεμμύδι κομμένο καρέ ψιλό.
Μπορεί να γίνει με διαφόρων ειδών ξύδια, παίρνοντας την ανάλογη ονομασία π.χ. βινεγκρέτ βαλσάμικη, μηλόξιδο κ.λπ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ;
Επειδή γίνεται με το μάτι (δοκιμάζεις και συνεχίζεις).
via tsoukali