in , , , ,

Ζωγραφίστε κακτόκηπους πάνω σε άδεια γυάλινα μπουκάλια!

Η ζωγραφική πάνω σε μπουκάλια είναι μία πολύ εύκολη διαδικασία. Ανακυκλώνετε με πολύ έξυπνο και πρακτικό τρόπο γυάλινα μπουκάλια και βάζα και παράλληλα αποκτάτε πολύ όμορφα διακοσμητικά κομμάτια για το σπίτι σας.

Μπορείτε να τα τοποθετήσετε κοντά σε παράθυρο, πάνω στο τραπέζι σας, σε έπιπλα κήπου. Και το καλύτερο; Δεν θέλουν πότισμα!

Υλικά:
χρώμα για γυαλί. 3 αποχρώσεις του πράσινου, ρόζ και κίτρινο
χρώμα γυαλιού για περίγραμμα
χαρτί και στυλό
μπουκάλια
οδοντογλυφίδες.

Βήμα πρώτο:
Ζωγραφίστε πάνω στο χαρτί σας ένα απλό σχέδιο κάκτου. Κόψτε το. Φτιάξτε και αλλα σχέδια κάκτων εαν έχετε περισσότερα μπουκάλια. Εαν είσαστε καλοί στο ελευθερο σχέδιο μπορείτε να προσπεράσετε αυτή τη διαδικασία.
Τοποθετήστε το κάθε σχέδιο πάνω στο μπουκάλι και με ένα μαύρο μαρκαδοράκι κάντε το περιγραμμα πάνω στο γυαλί. Θα είναι ο οδηγός σας για να περάσετε το περίγραμμα με το χρώμα περιγράμματος για γυαλί. Εαν χρησιμοποιείτε βάζα ή κάποιο άλλο αντικείμενο με μεγάλο στόμιο μπορείτε να τοποθετήσετε το σχέδιο μέσα και να το χρησιμοποιήσετε απευθείας σαν οδηγό.

Βήμα δεύτερο:
Ξεκινήστε να κάνετε το περίγραμμα με το χρώμα περιγράμματος. Θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα να πιάσετε το μπουκάλι με μία πετσέτα για να μην σας γλυστράει. Εαν σας ξεφύγει το χρώμα σκουπίστε το πριν στεγνώσει.
Αφήνετε 2- 3 ώρες να στεγνώσει πριν πάτε στο επόμενο βήμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βήμα τρίτο:
Με τα χρώματα σας μπορείτε να γεμίσετε τους κάκτους σας. Εαν σας δυσκολεύουν οι μικρές γωνίες στο γέμισμα χρησιμοποιήστε οδοντογλυφίδες για να τις γεμίσετε. Εαν σας ξεφύγει χρώμα σκουπίστε το καλά πριν στεγνώσει. Δουλέψτε σε καλά αεριζόμενο χώρο.

Τα αφήνετε να στεγνώσουν και είναι έτοιμα! Φτιάξτε οτι σχέδια θέλετε! Με μία όμορφη διακόσμηση και κορδέλες μπορούν να γίνουν απίθανα δωράκια για τους αγαπημένους σας.

via abeautifulmess

Δείτε επίσης – 40 μαγικά φωτιστικά και κηροπήγια απο γυάλινα μπουκάλια!

Δείτε επίσης – 41 ιδέες για κατασκευές με γυάλινα μπουκάλια!

Δείτε επίσης – Φανταστική τέχνη και διακόσμηση από πλαστικά μπουκάλια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Υπέροχο σουφλέ κοτόπουλο!

10 έξυπνοι τρόποι για να κρατήσετε τα ποτά σας παγωμένα το καλοκαίρι!