in , ,

Φτιάξτε ένα κομψό φωτιστικό απο καμένες λάμπες!

Δημιουργήστε ένα κομψό και πρωτότυπο φωτιστικό από καμένους λαμπτήρες και ελάχιστα υλικά , αντί να τους πετάξετε , επαναχρησιμοποιήστε τους και βοηθήστε στην ανακύκλωση.

Βήμα 1: Συγκεντρώστε τα υλικά .
Μικρά βάζα , γλάστρες , κηροπήγια , ακόμη και τσίγκινα τενεκεδάκια είναι καλές επιλογές ώστε να κρύψετε το κάτω τμήμα, αφήνοντας ταυτόχρονα το πάνω τμήμα ανοικτό . Στη συνέχεια αποφασίστε πόσα φώτα θέλετε γιατί θα καθορίσει τον αριθμό των καμένων λαμπτήρων , τις μπαταρίες και τα λαμπάκια . Στην προκειμένη περίπτωση ως βάση χρησιμοποιήθηκε ένα πεπαλαιωμένο ξύλινο κουτί ζάχαρης .

ΠΡΟΣΟΧΗ!!Μην χρησιμοποιείτε λάμπες φθορισμού γιατί το υλικό που χρησιμοποιείται για την επικάλυψη του εσωτερικού τους είναι κατασκευασμένο από φώσφορο και είναι αρκετά τοξικό .

Βήμα 2: Προετοιμασία των λαμπτήρων.
Πρώτα, αφαιρέστε τα υπάρχοντα καμένα λαμπάκια  από τις λάμπες . Καλυτέρα να το κάνετε εξωτερικά  ή πάνω σε ένα μεγάλο πανί , προκειμένου να μαζέψετε  τα σπασμένα γυαλιά . Ο παρακάτω οδηγός εκμάθησης σας καθοδηγεί μέσα από βήματα για να αφαιρέσετε τη βάση και το εσωτερικό λαμπάκι χρησιμοποιώντας μια πένσα . (Hollow Out A Light Bulb) είναι στην αγγλική γλωσσά και θα σας κατατοπίσει πάρα πολύ .

Βήμα 3: Προετοιμάστε τα λαμπάκια .
Στη συνέχεια, μπορείτε να συναρμολογήσετε τα λαμπάκια σας . Θα χρειαστείτε μία μπαταρία ΑΑΑ και ένα λαμπάκι για κάθε καμένη λάμπα . Θα χρειαστείτε επίσης καλώδιο και μονωτική ταινία . Βεβαιωθείτε ότι η τάση στα λαμπάκια ταιριάζει με την τάση των μπαταριών (1.5V) .

Βήμα 4:
Κόψτε δύο κομμάτια καλώδιο περίπου 20 εκατοστά το καθένα . Συνδέστε το ένα άκρο του κάθε κομματιού στους πόλους της μπαταρίας και μονώστε τα με την ταινία . Συνδέστε τα άλλα άκρα του κάθε κομματιού στο λαμπάκι . Σε αυτό το σημείο , το λαμπάκι πρέπει να ανάψει . Αν όχι τότε μπορεί να χρειαστεί να μονώσετε το καλώδιο στην μπαταρία ή / και στο λαμπάκι πιο σφιχτά .

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βήμα 5:
Μόλις μονώσετε το λαμπάκι και τη μπαταρία , εισάγετε το λαμπάκι μέσα στον λαμπτήρα .

Όταν όλοι οι  λαμπτήρες συναρμολογηθούν , τοποθετήστε τους στη βάση .

 Και τελειώσατε ένα πραγματικά κομψό ανακυκλώσιμο διακοσμητικό !

via buzzfeed

Δείτε επίσης – Φτιάξτο μονος σου – υπέροχα φωτιστικά απο παλιές κασέτες!

Δείτε επίσης – 70+ Ιδέες για φωτιστικά που θα φτιάξετε μόνοι σας!

Δείτε επίσης – 12 Ιδέες για να φτιάξετε πανέμορφους πολυέλαιους!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Ανακυκλώστε παλιά CD σε διαχωριστικά ρούχων

Κάντε τα κλειδιά σας ετικέτες φυτών!