in

30 Super Ιδέες για να καλύψετε τη βάση του χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμάς μας παίρνει κάμποσες ώρες για να στολίσουμε οικογενεικακώς το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Βάλε μπάλα εδώ, βάλε στολίδι εκεί, οικογενειακό συμβούλιο για το πώς θα βάλουμε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια  Κάτσε να βγάλω μία φωτογραφία, όχι οι μικρές μπάλες εκεί και οι μεγάλες μπάλες αλλού…ενάς χαμός. Όμορφος χαμός όμως! Κάθε φορά λοιπόν που τελειώνουμε με το στόλισμα (μετά απο ώρες και κούραση λες και έχουμε τρέξει μαραθώνιο) πάντα μένει η βάση του δέντρου που κάθε χρόνο θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό και ζουζουνιάρικο! Τώρα θα μου πείτε εσείς, μα κυκλοφορούν πολλές ποδιές για βάση χριστουγεννιάτικου δέντρου στο εμπόριο και εγώ θα σας πω ότι εσείς μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας ακριβώς όπως την θέλετε!


Και θα ξεκινήσω με τα καλάθια, τα κλασικά καλάθια. Ξέρετε τι όμορφες βάσεις γίνονται εαν κόψετε τον πάτο και τα χρησιμοποιήσετε; Επίσης οι μεταλλικοί κουβάδες. Εννοείτε οτι μπορείτε να τα διακοσμήσετε με βαμβάκι ή με όμορφο ύφασμα και να το απογειώσετε.

Εαν τώρα είσαστε fan της υφασμάτινης ποδιάς τότε με λίγα μέτρα ύφασμα μπορείτε να φτιάξετε εξαιρετικά αριστουργήματα. Ένα υπέροχο υλικό για τέτοιου είδους διακοσμήσεις είναι η αγαπημένη μας τσόχα! Μπορείτε να φτιάξετε διάφορα σχέδια και να τα ράψετε ή να τα κολλήσετε πάνω στην κυρίως ποδιά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

via pinterest

Δείτε επίσης – Διακοσμητικά δεντράκια απο τσόχα!

Δείτε επίσης – Χριστουγεννιάτικα μπισκότα σε καλαμάκι

Δείτε επίσης – Κάντε το cd χριστουγεννιάτικη μπάλα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Ιδέες για χριστουγεννιάτικα περιτυλίγματα δώρων {Μέρος 1ο}!

Φτιάξτε ένα εκπληκτικό χριστουγεννιάτικο σπιτάκι από μπισκότο!