in ,

Μεταμορφώστε τα έπιπλα σας τυπώνοντας εικόνες πάνω τους βήμα – βήμα!

Ανανεώστε τα παλιά σας έπιπλα εκτυπώνοντας πάνω τους αγαπημένες σας φωτογραφίες.
Μπορεί να μην πρόκειται για ένα καινούργιο αντικείμενο αλλά σίγουρα με αυτή την τεχνική μπορείτε να ανανεώσετε πολλά από τα έπιπλα σας.

Διαδικασία κατασκευής:

Θα ξεκινήσουμε από το έπιπλο στο οποίο πρόκειται να μεταφέρετε την εικόνα που θέλετε, στη συγκεκριμένη περίπτωση ένα παγκάκι. Τρίψτε το έπιπλο με χοντρό γυαλόχαρτο και στη συνέχεια περάστε του ένα χέρι αστάρι. Μόλις στεγνώσει, βάψτε το με ένα ανοιχτόχρωμο χρώμα, πχ ανοιχτό γκρι, και αφήστε το πάλι να στεγνώσει.

Διαλέξτε την εικόνα που θέλετε να εφαρμόσετε στην επιφάνεια του επίπλου αλλά έχετε στο νου σας ότι όταν τη βάλετε στο έπιπλο θα φαίνεται καθρεφτισμένη, δηλαδή ανάποδα. Οπότε αν η εικόνα σας περιλαμβάνει λέξεις ή αν απλώς την προτιμάτε όπως είναι, τότε φροντίστε πριν να την εκτυπώσετε να την αντιστρέψετε στον υπολογιστή σας.

Τώρα, δουλεύοντας γρήγορα, απλώνετε ένα στρώμα Liquitex Professional Gloss Gel Medium
(θα βρείτε το ίδιο ή αντίστοιχο σε καταστήμα χειροτεχνίας) στο έπιπλο και στην μπροστά πλευρά της εικόνας και τοποθετείτε την εικόνα πάνω στο έπιπλο με την πλευρά που έχετε βάλει το gel να ακουμπά στην επιφάνεια του επίπλου. Αν δημιουργηθούν φουσκαλίτσες τότε πατήστε τες για να ακουμπά καλά η εικόνα παντού και εφαρμόστε άλλο ένα στρώμα gel από πάνω. Συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο βάζοντας τα υπόλοιπα κομμάτια της εικόνας σας (αν δεν ήταν μόνο ένα δηλαδή) και αφήστε το έπιπλο να στεγνώσει όλο το βράδυ.

Την επόμενη μέρα, όταν θα έχει στεγνώσει, χρησιμοποιήστε ένα πανάκι το οποίο θα έχετε βρέξει καλά με ζεστό νερό για να αφαιρέσετε μαλακά το χαρτί της εικόνας. Καλό θα ήταν να ξεκινήσετε από τις άκρες και αν έχετε υπομονή να αφήσετε επάνω τους το πανάκι για λίγο να μουλιάσουν και να βγαίνουν πιο εύκολα. Αν δείτε ότι έχουν μείνει κομμάτια χαρτιού σε κάποια σημεία, όταν στεγνώσει το έπιπλό σας, τρίψτε τα ελαφρά με ένα λεπτό γυαλόχαρτο. Μη σας ανησυχούν οι γρατσουνιές ή οι όποιες ατέλειες, είναι μέρος της ομορφιάς αυτής της τεχνικής!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

 via xromata-diakosmisi

Δείτε επίσης – Πώς να μεταφέρετε οποιαδήποτε φωτογραφία πάνω σε ξύλο μόνο με κηρόχαρτο!

Δείτε επίσης – Φτιάξτε μόνοι σας υπέροχα σκουλαρίκια με σπιράλ απο σύρμα!

Δείτε επίσης – Φτιάξτε μόνοι σας ένα όμορφο δερμάτινο τσαντάκι clutch!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

75 +1 Υπέροχα και μικροσκοπικά τατουάζ!

Πεντανόστιμα σπιτικά κράκερς!