in , ,

Ιδέες διακόσμησης και ανακαίνισης του υπνοδωματίου σας!

Νομίζετε οτι για να φτιάξετε ή να ανακαινίσετε το υπνοδωμάτιο σας χρειάζεται μία ολόκληρη περιουσία; Εγώ θα σας πω ένα μεγάλο όχι. Αρκεί βέβαια να έχετε όρεξη και μεράκι να ασχοληθείτε και όχι να το βρείτε έτοιμο.


Στη συνολική εικόνα του υπνοδωματίου αλλά και του σπιτιού ολόκληρου σημαντικό ρόλο παίζουν τα διάφορα διακοσμητικά αλλά και τα χρώματα.
Βάψτε το δωμάτιο σας ένα χρώμα που σας αρέσει και σας ευχαριστεί (φυσικά και μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας – έχω βάψει εγώ.. χιλιόμετρα τοίχων! χιχιχ) Μπορείτε εαν θέλετε να κάνετε και κάποιες απλές τεχνοτροπίες πχ ρίγες (πολύ απλά τοποθετώντας κολλητικές ταινίες και βάφοντας ανάμεσα). Δείτε εδώ πάνω απο 100 ιδέες για να βάψετε μόνοι σας τους τοίχους του σπιτιού σας!

Επίσης μπορείτε να αλλάξετε και τα έπιπλα σας , να τα βάψετε (αφού πρώτα έχετε κάνει όλη την προεργασία που χρειάζεται, βάψιμο – αστάρωμα κτλ), να κάνετε κάποιες τεχνικές όπως τεχνική παλαίωσης.

Τώρα όσον αφορά τη διακόσμηση, εδώ είναι όλο το ζουμί, γιατί η διακόσμηση θα δώσει όλη τη ζεστασιά και το χαρακτήρα του δωματίου. Τοποθετήστε καθρέφτες, ρολόγια που θα έχετε φτιάξει μόνοι σας, ράφια, φωτογραφίες, φτιάξτε χειροποίητα μαξιλάρια και γεμίστε τον τόπο, τολμήστε και φτιάξτε τα δικά σας κεφαλάρια. Κρεμάστε όμορφες κουρτίνες.
Δώστε στο υπνοδωμάτιο σας την εικόνα που του αξίζει.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

via pinterest

Δείτε επίσης – Κεφαλάρια απο χαρτόνι! Οδηγίες βήμα βήμα + 25 Super Ιδέες!

Δείτε επίσης – 34 όμορφα κρεβάτια απο παλέτες!

Δείτε επίσης – 80 ιδέες για να δώσετε νέα ζωή στα παλιά παντζούρια!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Φτιάξτε μόνοι σας εκπληκτικά πλεκτά σκουλαρίκια σε καμβά κεντήματος!

90 ιδέες για συνθέσεις με παχύφυτα – Μέρος 1ο