in ,

Φτιάξτε γρήγορο μπανόφι!

Η μπανάνα είναι ένα εξαιρετικό υλικό όταν συμμετέχει σε γλυκά. Και το συγκεκριμένο γλυκάκι είναι μούρλια. Εαν πάντα αποφεύγετε ή το σκέφτεστε πολύ για να φτιάξετε banoffe λόγω του χρόνου που χρειάζεται η καραμέλα τότε το παρακάτω γλυκάκι θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη. Είναι ένα γρήγορο μπανόφι που δεν χρειάζεται τη χρονοβόρα διαδικασία για την καραμέλα.

Υλικά:

4 μπανάνες
400 γρ. μπισκότο digestive
200 γρ. βούτυρο
120 γρ. ζάχαρη άχνη
250 ml. κρέμα γάλακτος φυτική

Για την κρέμα καραμέλας:

1 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη
3/4 φλιτζανιού νερό
1/4 γιαούρτι
1 βανίλια
Τρίμμα σοκολάτας

Εκτέλεση:

Αρχικά θρυμματίζετε στο multi τα μπισκότα. Παράλληλα λιώνετε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Έπειτα ενσωματώνετε το βούτυρο στα μπισκότα και ανακατεύετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Στρώνετε σε ένα πυρέξ και πιέζετε με ένα κουτάλι για να απλωθεί. Για να κάνετε την κρέμα καραμέλας, βάζετε σε ένα τηγάνι την ζάχαρη και το νερό ώστε να κάνετε μια ελαφριά καραμέλα. Αφού κρυώσει λίγο, ανακατεύετε με το γιαούρτι και την βανίλια.

Αδειάζετε την κρέμα καραμέλας πάνω από τη βάση μπισκότων και στρώνετε τις μπανάνες που έχετε κόψει σε ροδέλες. Χτυπήστε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη και στρώνετε ομοιόμορφα πάνω από τις μπανάνες. Πασπαλίζετε με τρίμμα σοκολάτας. Έτοιμο!

antenna

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

5 πεντανόστιμοι τρόποι να μαγειρέψετε τη βρώμη!

75 +1 Υπέροχα και μικροσκοπικά τατουάζ!