Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

70+ Ιδέες για φωτιστικά που θα φτιάξετε μόνοι σας!

"Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές!"
Τα φωτιστικά μέσα στο σπίτι αλλά και στον κήπο ή την αυλή δίνουν μία ιδιαίτερη νότα χαλάρωσης και συμβάλλουν σημαντικά στη διακόσμηση των χώρων μας. Γι'αυτό το λόγο συνήθως ψάχνουμε να αγοράσουμε κάτι το οποίο θα ταιριάζει με το χώρο μας αλλά και την τσέπη μας.
Τι θα λέγατε τώρα εαν τα φωτιστικά σας τα φτιάχνατε μόνοι σας απο απλά και άχρηστα αντικείμενα. Δεν πάει το μυαλό σας τι εντυπωσιακά φωτιστικά μπορείτε να φτιάξετε απο χαρτόνι, απο σκοινί, απο μπουκάλια, απο κάδους πλυντηριών (!), απο κονσερβοκούτια και ο κατάλογος δεν έχει τέλος!
Εαν αποφασίσετε να φτιάξετε ένα φωτιστικό απο χαρτόνι, χαρτί ή ύφασμα χρησιμοποιήστε λάμπες LED που είναι και πολύ οικονομικές αλλά δεν θα έχετε και κάποιο ατύχημα λόγω υπερθέρμανσης!

Τώρα εαν δεν τα πηγαίνετε και πολύ καλά με τα ηλεκτρολογικά (εγώ προσωπικά μπορώ να τινάξω τετράγωνο :-D ) τότε ζητήστε βοήθεια απο κάποιον φίλο ή γνωστό σας που ξέρει.

Εμπνευστείτε!
via trendsandideas

Δείτε επίσης - Φτιάξτε μόνοι σας ένα φωτιστικό απο σπάγκο!

Δείτε επίσης - 33 Παράξενες ιδέες που θα έκανε το σπίτι σας φοβερό!

Δείτε επίσης - Πως θα μετατρέψεις ένα άδειο βάζο σε ηλιακό φαναράκι μπαλκονιού και κήπου!

Δημοσίευση σχολίου

Κατηγορία του μήνα

...
Αγαπημένη Κατηγορια του Μήνα "Κήπος"

Whatsapp Button works on Mobile Device only