in , ,

34 όμορφα κρεβάτια απο παλέτες!

Πλέον οι παλέτες και τα έπιπλα απο παλέτες έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και στην καθημερινότητα μας. Και δεν είναι μόνο η χαμηλή τιμή τους που τις κάνει περιζήτητες ούτε και οτι μπορεί ο καθένας να φτιάξει ενα έπιπλο απο παλέτα, αλλά πλέον αποτελούν τάση και τελευταία λέξη της μόδας. Και όχι άδικα αφού οι κατασκευές και οι χρήσεις είναι αμέτρητες, είναι πολύ ανθεκτικό ξύλο και επεξεργάζεται εύκολα.


Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν απο τις κατασκευές με παλέτες, τα κρεβάτια. Υπάρχουν αμέτρητες ιδέες για να φτιάξετε μία κρεβατοκάμαρα απο παλέτες, να επιλέξετε τους χρωματισμούς ανάλογα με τη διακόσμηση σας, να φτιάξετε υπέροχα κεφαλάρια.

Αυτο που χρειάζεσται είναι να επιλέξετε το σχέδιο, να προμθευτείτε τις παλέτες, να τις τρίψετε, να τις βάψετε με κάποιο βερνίκι η με χρώμα και να τις μοντάρετε.

Εαν τώρα δεν θέλετε ή δεν έχετε το χρόνο να φτιάξετε μόνοι σας υπάρχουν αρκετοί “παλετοποιοί” που μπορούν να σας φτιάξουν τα πάντα κατά παραγγελία.

Φυσικά εγώ είμαι της άποψης οτι με μία μικρή βοήθεια απο το οικείο περιβάλλον σας και με πολύ λίγα εργαλεία μπορείτε κάλλιστα να φτιάξετε θεαματικές κατασκευές!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

 

images pallet-furniture

Δείτε επίσης – Που θα βρω και πόσο: ΠΑΛΕΤΕΣ-ΞΥΛΙΝΑ ΚΙΒΩΤΙΑ

Δείτε επίσης – 40 +1 εκπληκτικές ιδέες για τον κήπο σας απο παλέτες!

Δείτε επίσης – 30 εκπληκτικοί καναπέδες απο παλέτες!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

30 φανταστικά και χαλαρωτικά μπάνια!

Φτιάχνουμε κοτόπουλο με μανιτάρια και λευκό κρασί στο τηγάνι! Νόστιμο…