in , ,

80 εκπληκτικά ρολόγια τοίχου που θα φτιάξετε μόνοι σας – {Μέρος 1ο}

Εαν νομίζετε ότι είναι δύσκολο να φτιάξετε ένα ρολόι τοίχου τότε είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι κάνετε μεγάλο λάθος!

Μπορείτε να φτιάξετε πανέμορφα ρολόγια τοίχου τα οποία και θα είναι μοναδικά στο είδος τους!
Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας μηχανισμός ρολογιού τον οποίο μπορείτε να τον βρείτε οπουδήποτε στο εμπόριο.

Δείτε εδώ – 40 εκπληκτικά ρολόγια τοίχου που θα φτιάξετε μόνοι σας – {Μέρος 2ο}


Όλο το ζουμί βρίσκεται στη βάση του ρολογιού σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύλινα στραγγυλά κομμάτια που θα βάψετε, θα τα διακοσμήσετε όπως επιθυμείτε. Μπορείτε να τα ντύσετε με ύφασμα,με αυτοκόλλητα, να περάσετε μπογιά μαυροπίνακα για να γράψετε πάνω αριθμούς και μηνύματα, να κάνετε ντεκουπάζ, να τα ντύσετε με τσόχα.

Φτιάξτε ρομαντικά ρολόγια, αφαιρετικά,μοντέρνα, industrial. Χρησιμοποιήστε, κομμάτια ξύλου, σανίδες, πιάτα, ζάντες ποδηλάτων, δίσκους βινυλίου που θα χαράξετε τα σχεδια σας, κορμούς δέντρων, καπάκια απο τάπερ και οτι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!

Για το παιδικό δωμάτιο φτιάξτε ρολόγια με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών ή πανέμορφα παιδικά και πολύχρωμα μοτίβα. Παίξτε με υφάσματα και αποχρώσεις.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι αφού έχετε ετοιμάσει τη βάση σας να τρυπήσετε το κέντρο της, να περάσετε το μηχανισμό του ρολογιού αφού πρώτα τον έχετε ευθυγραμμίσει σωστά. Α! μην ξεχάσω να σας πω οτι εννοείτε, μπορούμε να βάψουμε και τους δείκτες σε οτι απόχρωση θέλουμε γιατί συνήθως οι μηχανισμοί (ειδικά οι πιο οικονομικοί) είναι μαύροι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πέρα απ’ολα βασικό συστατικό της επιτυχίας είναι η φαντασία! Αφήστε την να καλπάσει…. πιστέψτε με είναι ένα πολύ καλό αγχολυτκό!!

via pinterest

Δείτε επίσης – 37 τρομερές ιδέες για να φτιάξετε τους δικούς σας DIY Καθρέφτες!

Δείτε επίσης – Τι είναι το Decoupage (Ντεκουπάζ); Φτιάξε τα δικά σου έργα τέχνης.

Δείτε επίσης – Απίστευτες κατασκευές με παλιές ραπτομηχανές!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Φτιάξτε μόνοι σας ένα κάθισμα – ταμπουρέ από παλέτα!

Φτιάξτε μόνοι σας ένα φωτιστικό απο σπάγκο!