Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014

50 όμορφες ιδέες για χειροποίητες μπομπονιέρες!

"Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές!"
Η ημέρα του γάμου ή της βάπτισης είναι για κάθε άνθρωπο μία πολύ ξεχωριστή μέρα. Όταν θες τα πάντα να είναι τέλεια προσέχεις και την κάθε λεπτομέρεια. Βέβαια οι καιροί είναι δύσκολοι και όσο πιο οικονομικές λύσεις βρίσκουμε τόσο το καλύτερο. Το ξέρατε πώς εαν έχετε λιγάκι - τόσο δα- φαντασία και μεράκι μπορείτε να φτιάξετε τις δικές σας χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου, ή μπομπονιέρες βάπτισης;

Μπορείτε να παίξετε με διάφορα σχέδια, υλικά και χρώματα. Να φτιάξετε πρωτότυπες μπομπονιέρες, με δεντράκια, με κουτάκια που θα τα έχετε συναρμολογήσει οι ίδιοι, μπομπονιέρα νεράιδα, μπομπονιέρα φράουλα Να φτιάξετε πουγκάκια και πολλά άλλα.
Φυσικά δεν είναι πάντα απόλυτο οτι φτιάχνοντας μόνοι σας τις μπομπονιέρες θα κερδίσετε χρήματα, σε πολλές περιπτώσεις τα χρήματα που θα δαπανήσετε είναι τα ίδια αλλά τουλάχιστον θα έχετε ένα πολύ πιο "ακριβό" αποτέλεσμα. Τις δικές σας χειροποίητες μπομπονιέρες με τον δικό σας χαρακτήρα και προσωπικότητα... Μερικές πολύ ωρέες ιδέες παρακάτω.


images pinterest

Όμορφες χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου, και μπομπονιέρες βάπτισης

Δημοσίευση σχολίου

Κατηγορία του μήνα

...
Αγαπημένη Κατηγορια του Μήνα "Κήπος"

Whatsapp Button works on Mobile Device only