in ,

Τα φανταστικά βραχιολάκια απο λαστιχάκια!

Μπορεί η Δούκισσα του Cambridge Kate Middleton να συνέβαλλε στην τρέλα για τα βραχιολάκια απο λάστιχο σε σχήμα ψαροκόκκαλο αφού εμφανίστηκε με ένα απο αυτά στο χέρι της, αλλά για είμαστε δίκαιοι πρέπει τα εύσημα να δοθούν στα παιδιά και στους έφηβους σε όλο τον κόσμο που τα φτιάχνουν μήνες τώρα. 

Αυτή είναι η νέα τρέλα! Τρομερά βραχιόλια φτιαγμένα απο πολύχρωμα λαστιχάκια. Μπορείτε να τα πλέξετε απλά με τα δάχτυλα σας ή με βοήθεια βελόνας. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι οτι είναι πάμφθηνα, πανέμορφα και μέσα στη μόδα!

Θα χρειαστείτε:

  • Πολύχρωμα λαστιχάκια
  • κούμπωμα (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλαστικό που ασφαλίζει το ίδιο το σακουλάκι με τα λαστιχάκια όταν το αγοράζετε)
 

Με οδηγό και βοηθό τις φωτογραφίες μπορείτε πολύ ευκολα να τα φτιάξετε.

 Αφού πλέξουμε το πρώτο λαστιχάκι, προσθέτουμε άλλο ένα και συνεχίζουμε το πλέξιμο, προσθέτωντας κάθε φορά ένα λαστιχάκι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

  images honestlywtf

Υπέροχα βραχιόλια! Πιστέψτε με θα τα αγαπήσετε και εσείς αλλά και τα παιδιά σας. Είναι το must του καλοκαιριού!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Φτιάξτε υπέροχο δερμάτινο βραχιολάκι με κέντημα!

18 ιδέες για να διακοσμήσετε τις σαγιονάρες σας!