in ,

Φτιάξτε υπέροχα μονοπάτια απο τσιμεντένια κουμπιά στον κήπο σας!

Υπέροχη και πρωτότυπη ιδέα! Είναι γνωστό οτι με το τσιμέντο και το μπετό μπορείς να φτιάξεις πολύ ωραία διακοσμητικά, μονοπάτια, γλάστρες. Εδώ αγαπάμε πολύ αυτές τις κατασκευές και τις δημιουργίες. Πολύ οικονομικά μπορούμε να φτιάξουμε λύσεις για το σπίτι και τον κήπο μας που θα ζηλευαν και οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές. Αρκεί να υπάρχει φαντασία και καλή διάθεση.


Δείτε βήμα βήμα πώς μπορείτε να φτιάξετε ένα μονοπάτι απο τσιμεντένια πολύχρωμα κουμπιά για τον κήπο ή την αυλή σας! Τέλος στα μονοτονία. Πρωτοτυπήστε και εκπλήξτε τους πάντες!

Υλικά:

  • Ακρυλικά χρώματα της αρεσκείας σας.
  • Βερνίκι για το τελείωμα
  • Συσκευασία τσιμέντου ταχείας πήξης
  • Διάφορα πιατάκια ή ταψακια διαφορετικού μεγέθους για το καλούπι του κουμπιού
  • 4 ίδια πλαστικά καπάκια 
  • κοπίδι

Πάρτε το πιατάκι ή το ταψάκι που έχετε επίλεξει για καλούπι.
Με το κοπίδι ξύστε την εσωτερική επιφάνεια (το πάνω μέρος) απο τα καπάκια για να πιάσει η κόλλα καλύτερα, όπως επίσης και την επιφάνεια πάνω στο πιάτο που θα τα τοποθετήσετε.

Γεμίστε τα καπάκια με θερμή κόλλα μέχρι πάνω και κολλήστε μέσα στο πιάτο. Μόλις στεγνώσουν ψεκάστε με σπρέϊ για μαγειρική ή εναλλακτικά αλείψτε με λίγο λάδι για να διευκολύνετε το ξεκαλούπωμα.

Φτιάξτε το τσιμέντο σας σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και στη συνέχεια γεμίστε το καλούπι. Το αφήνετε να στεγνώσει εντελώς.
Το τσιμέντο ταχείας πήξεως κάνει γύρω στα 20 λεπτά.

images instructables

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Στη συνέχεια αφαιρείτε το καλούπι. Το κουμπί σας είναι έτοιμο! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όπως είναι για πιο Industrial εμφάνιση ή να το βάψετε στο χρώμα της αρεσκείας σας. Τέλος το περνάτε με ένα βερνίκι και είναι πανέτοιμο!!! Συνέχεια έχουν τα επόμενα.

Δείτε επίσης πώς να φτιάξετε εντυπωσιακά φύλλα απο τσιμέντο για τον κήπο σας!

Δείτε επίσης Super κατασκευές απο τσιμέντο

Δείτε επίσης πώς να φτιάξετε υπέροχα μονοπάτια απο τσιμέντο στον κήπο σας!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς να φτιάξεις υγιεινό «παγωτό» από πράσινο τσάι

45 κορυφαίες ιδέες για να σερβίρετε τα φρούτα σας!