in , ,

Φύτεμα Godji Berri (Γκότζι Μπέρρυ) σε γλάστρα!

Το φυτό Barbarum Lycium Gogi  Berry  είναι ένα αιώνιο φυτό στις ζώνες 3 έως 10, είναι στην πραγματικότητα αρκετά ανθεκτικό στη ζέστη και το κρύο .Το φυτό Goji είναι επίσης φυλλοβόλο, που απλά σημαίνει ότι ρίχνει τα φύλλα του κάθε χρόνο, συνήθως μια φορά με τα πρώτα χτυπήματα παγετού.
Το Goji Berry  είναι πολύ ευπροσάρμοστο, αλλά για  πολύ καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να εξεταστεί το χώμα σας,  και στη συνέχεια να ρυθμίσετε το pH ώστε να κυμαίνεται μεταξύ 6,8 – 8,1. Μπορείτε να προσθέσετε ασβέστη  για να αυξήσει το pH, εάν χρειάζεται ή θειικό αργίλιο  για να το μειώσουν.

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΦΥΤΩΝ GOJI BERRY ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ

Το φυτό Gogi Berry εύκολα μπορεί να καλλιεργηθεί και σε γλάστρες στο μπαλκόνι σας ή στον κήπο σας. Οι ρίζες του απλώνονται βαθιά, αλλά το φυτό θα σταματήσει να αναπτύσετε μόλις οι ρίζες του ακουμπήσουν τον πάτο της γλάστρας, οπότε δεν θα μεγαλώσουν άλλο εάν δεν φυτευτούν στο έδαφος. Ενα πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί να βγάλει goji berries το πρώτο ή το δεύτερο διάστημα, αντί για το τρίτο, που ισχύει εάν καλλιεργηθούν στο έδαφος.

Οπότε καλό είναι μόλις παραλάβετε τα φυτά σας να τα μεταφυτεύσετε σε μια μεγάλη γλάστρα περίπου το μέγεθος ενός κουβά 10 κιλών. Φροντίστε να είναι ανοιχτές οι τρύπες ή εάν χρησιμοποιήσετε δοχεία από χρώμα (αυτά που έχει μέσα μπογιά των 10 κιλών) να ανοίξετε τρύπες από κάτω. Αναμείξτε περίπου1/3 άμμο με 2/3 χώμα αφήνοντας 2-3 εκ. από το χείλος της γλάστρας. Ποτίζουμε καλά αλλά δεν βρέχουμε τα φύλλα του.

image urban-allotments

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

DIY – Πτυσσόμενο τραπέζι – ραφιέρα από ξύλο!

Πως θα φτιάξετε ξύλινη ζαρντινιέρα – γλάστρα από παλέτα με € 6,20!