in ,

Κατασκευές απο τσιμέντο – Χέρια απο μπετό για τον κήπο σας!

Το τσιμέντο έχει τη δική του ζωή και οι κατασκευές που μπορούμε να φτιάξουμε απο αυτό άπειρες! Εδώ είναι γνωστό πόσο πολύ μας αρέσουν οι κατασκευές απο τσιμέντο. Έτσι λοιπόν απολαύστε μία κατασκευή απο μπετό για τον κήπο. Φτιάξτε χέρια απο μπετό και τοποθετήστε μέσα φυτά! Πολύ ιδιαίτερη αλλά απλή κατασκευή.

Θα χρειαστείτε ένα ζευγάρι πλαστικά γάντια. Πρέπει με προσοχή να ανοίξετε τις πλαινές ραφές και να τα ενώσετε με ταινία. Μπετό μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο έτοιμο και σε μικρές ποσότητες. Προσοχή μην το κάνετε πολύ πηχτό αλλά ούτε και πολύ υγρό. Πρέπει να μπαίνει μέσα στα γάντια με άνεση.

Αφου γεμίσετε προσεχτικά τα γάντια με το μπετό – να προσέξετε να πάει σε όλα τα δάχτυλα-  μπορείτε να τα βάλετε μέσα σε λεκάνη ή κουβά για να τους δώσετε σχήμα (χούφτας).

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αφού έχουν σχεδόν στεγνώσει βγάζετε με προσοχή τα γάντια (κάντε μία μικρή χειρουργική επέμβαση 😀 ).

Τα αφήνετε να στεγνώσουν εντελώς πριν φυτέψετε οτιδήποτε επάνω.

Σας αρέσουν οι κατασκευές απο τσιμέντο; Εδώ δείτε κι΄άλλες!

images bluefoxfarm & studio50

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

10 cool gadget-ακια για την κουζίνα σας!

Φτιάξε φυσικό αρωματικό με πορτοκάλια!