in ,

DIY – Βραχιόλι απο παραμάνες και χάντρες!

Τώρα που έρχεται το καλοκαιράκι σας έχω εκπληκτική ιδέα για να φτιάξετε ενα υπέροχο και ξεχωριστό βραχιόλι. Ένα βραχιόλι απο παραμάνες και χάντρες! Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Φυσικά μπορείτε να κάνετε οτι παραλλαγή θέλετε σε χρώματα.

Τα υλικά για το κόσμημα είναι πολύ απλά. Χρειάζεστε περίπου 80 παραμάνες και ένα μικρό σακουλάκι με μπλε χάντρες και άλλο ένα με διάφανες.  Επίσης 56 εκ. ελαστικό κορδόνι.

Ξεκινήστε γεμίζοντας τις παραμάνες με χάντρες. Για όμορφο αποτέλεσμα μπορείτε να βάζετε εναλλάξ στην μία παραμάνα μπλε χάντρες και στην άλλη διάφανες. Τις χάντρες τις περνάτε στην πλευρά που ανοίγει η παραμάνα προσέχοντας να γεμίσει μέχρι πάνω. Επίσης κρατάτε την παραμάνα σφιχτά όταν την γεμίζετε και προσοχή στο κλείσιμο γιατί εαν σας ανοίξει θα πεταχτούν όλες οι χάντρες! Δεν μπορείτε να φανταστείτε που θα φτάσουν!!!

Αυτή η διαδικασία θα σας πάτει λίγο χρόνο αλλά θα έχετε ένα υπέροχο βραχιόλι κόσμημα!

Αφού έχετε τελειώσει με τις παραμάνες, κόψτε το ελαστικό κορδόνι σε 2 ίσα μέρη και περνάτε τις παραμάνες στο επάνω και κάτω κορδόνι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Το τρικ εδώ είναι τα περνάτε πρώτα την παραμάνα με το πάνω μέρος και μετά με το κάτω, εναλλάξ, διαφορετικά το βραχιόλι στο τέλος θα είναι μεγαλύτερο στο πάνω μέρος απ’οτι στο κάτω.

Όταν περάσετε όλες τις παραμάνες δένετε τις δύο πάνω άκρες του κορδονιού και τις δύο κάτω αντίστοιχα.

Το βραχιόλι σας είναι έτοιμο!

images redflycreations

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Αστείοι σελιδοδείκτες με τα παιδιά σας!

15 Ιδέες για νόστιμες δημιουργίες!