in ,

5 έξυπνοι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το αλουμινόχαρτο – {Μέρος 1ο}!

Το ταλέντο του αλουμινόχαρτου δεν περιορίζεται μονάχα στο τύλιγμα των τροφίμων. Στα παρακάτω βήματα σας παρουσιάζουμε πέντε έξυπνους και αρκετά χρήσιμους τρόπους για να το αξιοποιήσετε σε καθημερινές οικιακές εργασίες, που θα σας λύσουν τα χέρια.


Καθαρίστε τα πινέλα σας
Εάν αποφασίσετε ποτέ να βάψετε το σπίτι σας (ή τμήμα του) μόνοι σας, τότε σας διαβεβαιώνουμε ότι το δυσκολότερο κομμάτι είναι ο καθαρισμός των πινελιών και των βουρτσών – ειδικότερα αν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε και την επόμενη μέρα. Αντί να τα πλύνετε, μπορείτε να τα τυλίξετε σφικτά με ένα αλουμινόχαρτο και τοποθετήστε τα στο ψυγείο σας. Την επόμενη μέρα θα αποκαλυφθεί το «μαγικό»!

Κρατήστε κατοικίδιο σας μακριά από τα έπιπλά σας
Αν και όλοι αγαπάμε τα ζώα μας, υπάρχουν μερικά έπιπλα, τα οποία δεν θα θέλαμε να πλησιάζουν. Όταν λοιπόν βρίσκεστε μακριά από το σπίτι σας, προτού φύγετε, τοποθετήστε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο πάνω στα έπιπλα σας. Ο ήχος του τριξίματος θα απομακρύνει μια για πάντα το κατοικίδιο σας απ’ αυτά.

Ακονίστε τα ψαλίδια σας
Επειδή είναι λίγο δύσκολο να βρείτε έναν επαγγελματία που ακονίζει ψαλίδια, μπορείτε πολύ απλά να κόψετε ένα μεγάλο φύλλο αλουμινόχαρτου με το ψαλίδι σας και το αποτέλεσμα θα το διαπιστώσετε μόνοι σας.

Καθαρίστε το σίδερο σας
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο για να αφαιρέσετε τα συσσωρευμένα αμυλούχα από το σίδερο σας. Απλά σιδερώστε το αλουμινόχαρτο με το σίδερο σας και η θερμότητα θα μεταφέρει το άμυλο πάνω σ’ αυτό.

Γυαλίστε τα αντικείμενα από χρώμιο
Για να επαναφέρετε την αρχική λάμψη σε αντικείμενα από χρώμιο (π.χ. βρύσες) η λύση είναι απλή. Δημιουργήστε μια μπαλίτσα από αλουμινόχαρτο, βουτήξτε την σε λίγο νερό και τρίψτε τα αντικείμενα σας. Θα αφαιρεθεί αμέσως η σκουριά, η βρωμιά και η θαμπάδα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

via mylady 
images styledeverafter, us105fm, factrange, yikesmoney, hanielas

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Ένα μικρό σπιτάκι απο γρασίδι!

Φτιάξτε μόνοι σας μία βρεφική τσάντα περιπάτου!