in ,

DIY – Φτιάξτε το δικό σας φυσικό ρουζ!

Πολλές φορές τα προϊόντα μακιγιάζ είναι αρκετά ακριβά και ίσως περιέχουν χημικά συστατικά. Φτιάξτε λοιπόν το δικό σας αγνό, φυσικό ρουζ στην απόχρωση που επιθυμείτε χρησιμοποιώντας υλικά από τη Μητέρα Φύση.

Θα χρειαστείτε:

– 1/4 του φλιτζανιού σκόνη αραρούτι ή καλαμποκάλευρο
– 1–3 κουταλιές της σούπας σκόνη ιβίσκου (Θα την βρείτε σε καταστήματα με φυτικά καλλυντικά προϊόντα)
– 1 κουταλιά της σούπας κανέλα (προαιρετικά)

Τρόπος παρασκευής:

Βάλτε ως βάση τη σκόνη από αραρούτι και στη συνέχεια προσθέστε σιγά σιγά τη σκόνη ιβίσκου μέχρι να πάρετε την επιθυμητή απόχρωση. Τέλος, αν θέλετε να δώσετε λίγο βάθος και γυαλάδα στο ρουζ σας προσθέστε την κανέλα. Ανακατέψτε πολύ καλά τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν και το ρουζ σας είναι έτοιμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σκόνη ιβίσκου δίνει μια ωραία απαλή ροζ λάμψη, αλλά για κάποιες γυναίκες ίσως παραείναι αχνή η απόχρωση, οπότε μπορείτε να προτιμήσετε σκόνη ρίζας Alkanet που αποδίδει ένα πιο πλούσιο και κόκκινο χρώμα. Ότι κι αν προτιμήσετε, αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να προσθέσετε το χρώμα σταδιακά. Αν το αποτέλεσμα παραείναι έντονο, προσθέστε ξανά λίγο αραρούτι.

via mylady.gr

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

DIY- Έχεις φερμουάρ? Έχεις βραχιόλι!!

DIY-Πώς να διακοσμήσετε την εξώπορτα του σπιτιού σας