in ,

IKEA HACKS – KNUFF μεταμορφώσιμο τραπεζάκι

Λατρεύουμε τα λεγόμενα IKEA hacks δηλ. μετατροπές και κατασκευές με προϊόντα ΙΚΕΑ. Είναι η νέα μόδα και όχι άδικα αφού τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.


Τι θα χρειαστούμε:
 KNUFF Θήκη περιοδικών κοντραπλακέ 4σετ,  , ένα περιστρεφόμενο σκαμπώ, κόλλα για ξύλο ή κάποιο άλλο κολλητικό υλικό για να κολλήσει η βάση με τις θήκες, ένα ξύλινο ράφι .

Το τραπεζάκι είναι ιδανικό για μικρούς χώρους, για να ακουμπάμε τον καφέ μας ή σαν βοηθητικό. Βασικό του στοιχείο -εκτός απο το design- είναι οτι έχει και θήκες για περιοδικά, βιβλία κτλ.

Η κάθε συσκευασία KNUFF έχει μέσα 2 τεμάχια το ένα μέσα στο άλλο, οπότε μπορείτε να αλλάζετε το σχήμα του ανάλογα με τις ορέξεις σας. Το τραπεζάκι σε γενικές γραμμές είναι σταθερό και αντέχει βάρος όπως κάθε άλλο μικρό τραπεζάκι αλλά μέχρι ένα σημείο μην το παρακάνουμε. 

Γενικά είναι μία πολύ εύκολη κατασκευή, ένα εύκολο “ikea hack”. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κολλήσουμε το ξύλινο ράφι κάτω απο τις θήκες και μετά να βιδώσουμε το σκαμπώ. Εάν δεν έχουμε σκαμπώ μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με ένα ξύλινο σκαμπώ και τον περιστρεφόμενο δίσκο  SNUDDA για περιστροφή. 

Και να! έχετε ένα υπέροχο τραπεζάκι με αποθηκευτικούς χώρους

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Κάνε την καρέκλα κρεμάστρα με στυλ!

Χριστουγεννιάτικα νύχια