in , , , , ,

13 Χρήσιμα Κόλπα Καθαριότητας που πρέπει να Ξέρετε

Δεν χρειάζεται να πετάτε πράγματα που έχουν πολύ δύσκολους λεκέδες οι οποίοι θεωρητικά δεν μπορούν να βγουν. Υπάρχουν κόλπα για το καθάρισμα τους που ίσως δεν γνωρίζετε. Το καθένα είναι πολύ χρήσιμο για την  καθημερινότητά σας. Γι’ αυτό το λόγο συγκεντρώσαμε μερικά από τα καλύτερα παραδείγματα για εσάς.

Δεν χρειάζεται να ξοδευτείτε για να καθαρίσετε το εσωτερικό του αυτοκίνητού σας. Θα χρειαστείτε μια σόδα αναψυκτικό, υγρό πιάτων και ξύδι. Θα εκπλαγείτε πόσο καθαρό θα γίνει.

Υπάρχουν δύσκολες βρωμιές που συσσωρεύονται στο πλαίσιο του παραθύρου. Απλά, πασπαλίστε λίγη μαγειρική σόδα και ρίξτε λίγο ξύδι για να το καθαρίσετε με ευκολία.

Αυτό το κόλπο είναι ιδανικό για ψυγεία με παγοποιητές. Χρησιμοποιήσετε ατμό για να τα καθαρίσετε αντί δυνατών καθαριστικών.

Αυτό είναι ένα κοινό πρόβλημα σε κάθε νοικοκυριό. Μπορείτε να το λύσετε με ένα απλό καθαριστικό υγρό λεκάνης τουαλέτας με λευκαντικό. Τρίψτε λίγο και αφήστε για περίπου 10 λεπτά.

πηγή

Έχετε έναν καναπέ με ύφασμα μικροϊνών στο σπίτι; Μπορεί να μην γνωρίζετε ότι το νερό μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση σκούρων δαχτυλιδιών. Δοκιμάστε να το ψεκάστε με απιονισμένο νερό και να το τρίψετε με ένα πανί για να το καθαρίσετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Εάν έχετε λεκέδες σε πάγκους κουζίνας από μελαμίνη τότε θα χρειαστεί μια μικρή βοήθεια από μαγειρική σόδα. Απλά απλώστε λίγη και τρίψτε με ένα απαλό πανί για να καθαρίσετε.

Εάν έχετε μια βούρτσα με πολλά υπολείμματα τρίχας βουτήξτε την σε διάλυμα ζεστού νερού και μαγειρικής σόδας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα παλιό πινέλο ή βουρτσάκι μακιγιάζ για να καθαρίσετε τους αεραγωγούς του αυτοκινήτου.

Συχνά τα άδεια γυάλινα μπουκάλια εμφανίζουν ένα υπόλειμμα μέσα. Επειδή είναι δύσκολο να τα τρίψετε εσωτερικά λόγω σχήματος,  ρίξτε μέσα ένα διάλυμα από αλάτι, υγρό πιάτων και ζεστό νερό.

πηγή

Είναι φυσιολογικό να βλέπετε λεκέδες από άλατα στη βρύση σας. Φτιάξτε ένα διάλυμα με χοντρό αλάτι και ξίδι, τρίψτε τα άλατα και αφήστε για 15 λεπτά.

πηγή

Εάν λατρεύετε να ψήνετε τότε αυτοί οι λεκέδες δεν είναι άγνωστοι σε σας! Φτιάξτε μια πάστα από μαγειρική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου, περάστε τους λεκέδες, αφήστε για λίγο και ξεπλύνετε καλά.

Μην ξεχνάτε να καθαρίζετε τακτικά την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού. Αυτό θα σας βοηθήσει να μειώσετε το λογαριασμό του ρεύματος και να αποδίδει καλύτερα. Χρησιμοποιήστε νερό για να ξεπλύνετε τη βρωμιά.

Δείτε επίσης:

Για να καθαρίσετε λεκέδες από ανεξίτηλους μαρκαδόρους τρίψτε λευκή οδοντόκρεμα στο λεκέ με ένα πετσετάκι μπάνιου ή ένα πανί μικροϊνών. Είναι τόσο εύκολο!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Θες να αδυνατίσεις; Σοβαρέψου.

Μετά τα καλαμάκια, τίτλοι τέλους, για πλαστικά μαχαιροπίρουνα, μπατονέτες και μπουκάλια μιας χρήσης!