in ,

Πώς να ζωγραφίσετε πάνινα παπούτσια!

Είναι αλήθεια οτι ένα απλό πάνινο παπούτσι μπορεί να γίνει ένα μικρό έργο τέχνης. Εαν είσαστε ανήσυχα πνεύματα και σας αρέσει να ξεχωρίζετε όπου κι’ αν βρεθείτε, τότε σίγουρα τα μοναδικά ζωγραφισμένα παπούτσια σας δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Είναι μία από τις τελευταίες τάσεις, πάνινα παπούτσια και sneakers να αποκτούν τη δική τους προσωπικότητα Η διαδικασία δεν είναι δύσκολη, και τα υλικά μπορείτε να τα προμηθευτείτε εύκολα και αρκετά οικονομικά σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας. Επιπλέον και επειδή η ζήτηση αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, πολλοί το κάνουν και επαγγελματικά, ειδικά στο εξωτερικό, με μεγάλη επιτυχία.

Θα χρειαστείτε:
Πάνινα παπούτσια
Ακρυλικά χρώματα για ύφασμα
μαρκαδόρους για ύφασμα
πινέλα
χαρτοταινία
αφρώδες πινέλο


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Διαδικασία.
Αρχικά δουλέψτε επάνω σε μία επιφάνεια που έχετε στρώσει εφημερίδα ή χαρτί για να μην λερώσετε. Καλύψτε τη σόλα προσεκτικά με χαρτοταινία.

Καλό είναι το σχέδιο να το έχετε αποφασίσει απο πριν εαν δεν θέλετε να κάνετε πειραματισμούς. Χρησιμοποιήστε τα πινέλα ή και τους μαρκαδόρους για ύφασμα, για να κάνετε όμορφα σχέδια. Εαν θέλετε να χρησιμοποιήσετε φόντο δηλαδή πχ. το παπούτσι απο λευκό να είναι γαλάζιο μπορείτε να το κάνετε με το αφρώδες πινέλο μιας και είναι μεγάλη η επιφάνεια. Εαν ζωγραφίσετε το φόντο σίγουρα πρέπει να το αφήσετε να στεγνώσει καλά πριν φτιάξετε οποιοδήποτα άλλο σχέδιο επάνω.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Στην περίπτωση που δεν είσαστε τόσο καλοί στο ελεύθερο σχέδιο, αλλά παρόλα αυτά θέλετε να φτιάξετε μια παράσταση επάνω στο παπούτσι, υπάρχει και ο τρόπος του ξεπατικώματος. Δηλαδή μπορείτε να προμηθευτείτε ειδικό καρμπόν για ύφασμα. Τυπώστε το σχέδιο σας και με το καρμπόν περάστε το επάνω στο παπούτσι. Στη συνέχεια ζωγραφίστε με τα χρώματα. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας ανταμείψει!

Υπέροχα μπορούν να γίνουν και τα παιδικά παπουτσάκια, ειδικά εαν τα συνδυάσετε με όμορφες κορδέλες αντί για κορδόνια.

Αφού τελειώσετε, αφήστε τα παπούτσια τουλάχιστον 24 ώρες να στεγνώσουν.

Δείτε επίσης – Ανανεώστε τα Πάνινα Παπούτσια με Δαντέλες

etsy

etsy


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


imgrum

Δώρο 10€ με αγορές άνω των 60€, 20€ με αγορές άνω των 90€ και 30€ με αγορές άνω των 120€, με τη χρήση του κωδικού "OFFX3"!

Από την προσφορά εξαιρούνται τα είδη του Outlet & η τρέχουσα συλλογή ορισμένων brands. Ισχύει για αγορές έως 25/03/2018.

Coupon code: OFFX3

Δείτε επίσης – Πως να Αποκτήσετε Μοναδικά Πάνινα Παπούτσια

Δείτε επίσης – Ανανεώστε τα Πάνινα Παπούτσια με Δαντέλες

Δείτε επίσης – Πώς να καθαρίσουμε τα παπούτσια με οδοντρόκρεμα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Φτιάξτε Φυσική Βαφή Ρούχων με Φρούτα και Λαχανικά

Πώς να ανακυκλώσουμε έξυπνα, τα καλαμάκια φτιάχνοντας συσκευασίες ταξιδίου! ΒΙΝΤΕΟ