Θα χρειαστείτε:
10-12 τραντάφυλλα
3 φλυτζάνια νερό
κατσαρόλα
γυάλινο μπουκάλι
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Διαδικασία:
Καθαρίστε τα τριαντάφυλλα. Θα χρησιμοποιήσετε μόνο τα αρωματικά πέταλα, όχι τα φύλλα ή τα κοτσάνια.
Πλύντε τα καλά.
Τοποθετήστε τα στην κατσαρόλα και ρίξτε το νερό. Το νερό θέλουμε μόλις να τα σκεπάζει.
Κλείστε το καπάκι και αφήστε να σιγοβράζει για περίπου μία ώρα σε χαμηλή θερμοκρασία.
Αφού τελειώσετε αφήστε το μείγμα να κρυώσει καλά.
Στη συνέχεια σουρώστε και γεμίστε ένα γυάλινο μπουκάλι. Διατηρείται στο ψυγείο.