1 30 μοναδικές κατασκευές/μετατροπές με την μπλε τσάντα Frakta της Ikea - Ikea Hacks! | Φτιάξτο μόνος σου - Κατασκευές DIY - Do it yourself

30 μοναδικές κατασκευές/μετατροπές με την μπλε τσάντα Frakta της Ikea - Ikea Hacks!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές!

Σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς θα γνωρίζετε αυτή τη μεγάλη, ανθεκτική και αδιάβροχη, επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα της Ikea. Και φυσικά για τους περισσότερους είναι απλά μία τσάντα που χωράει πολλά! Υπάρχει όμως και μια μερίδα ανθρώπων που επάνω σε αυτή τη τσάντα εξάντλησαν όλη τη δημιουργικότητα τους! Η συγκεκριμένη τσάντα και οι μετατροπές της κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στο εξωτερικό και φυσικά έχει γίνει τάση. Δείτε παρακάτω μερικές πανέξυπνες και πρακτικές ιδέες για την μετατροπή της!
FRAKTA Shopping bag, large IKEA Easy to keep clean – just rinse and dry. Takes little room to store as it folds flat. Also suitable for recycling.


Δείτε επίσης - 17 Ιδέες για σκαμπό ΙΚΕΑ Frosta - ΙΚΕΑ Hacks!

Δείτε επίσης - Μετατρέψτε μια ραφιέρα Expedit (Kallax) σε έπιπλο τηλεόρασης - IKEA HACKS!

Δείτε επίσης - 10 ιδέες για τα ντουλάπια Besta του Ikea

Δείτε επίσης

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες δημιουργίες και κατασκευές!

Δημοσίευση σχολίου