in

Την Παρασκευή ξεκινάει η Χειροτέχνικα 2017!

2 ημέρες έμειναν μόνο για τη μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και Do It Yourself! Όσοι αγαπούν τη χειροτεχνία ετοιμάζονται για το σπουδαιότερο festival!
Η Χειροτέχνικα θα ανοίξει τις πόρτες της την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου και μέχρι την Κυριακή 5 Νοεμβρίου θα υποδεχτεί τους επισκέπτες σε μια γιορτή αφιερωμένη στη χειροτεχνία!

Θα βρεις πάνω από 150 σεμινάρια για εκμάθηση τεχνικών χειροτεχνίας και πάνω από 60 παρουσιάσεις τεχνικών για να μάθεις εφαρμογές σε ότι φτιάχνεις. Δες εδώ το πρόγραμμα των σεμιναρίων: http://xeirotexnika.gr/athens/craft-room/

Φέτος, θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις δίπλα σε σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως ο Jonathon Marc Mentes, ο «μάγος» των χρωμάτων κιμωλίας. Θα βρίσκεται στις Παρουσιάσεις της Χειροτέχνικα και θα μας μυήσει στις σωστές τεχνικές εφαρμογής των χρωμάτων με υγρό πανί και με δύο χρώματα. Εκτός από το Jonathon, θα βρίσκονται πολλοί σημαντικοί καλλιτέχνες από όλους τους χώρους της χειροτεχνίας που θα έρθουν από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δες εδώ το πρόγραμμα: http://xeirotexnika.gr/athens/programma-parousiasewn/
Και επειδή festival χωρίς party δεν γίνεται, φέτος, το ftiaxto.gr, το απόλυτο site με projects χειροτεχνίας, γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας του. Θα «γιορτάσει» τα γενέθλια του στη Χειροτέχνικα. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα κορίτσια του ftiaxto.gr από κοντά, να τους ρωτήσουν ότι επιθυμούν για τις δημιουργίες τους και τις τεχνικές που χρησιμοποιούν και να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς με δώρα! Στα πλαίσια του εορτασμού των γενεθλίων του, τα κορίτσια του ftiaxto.gr ετοιμάζουν έναν «τοίχο» γεμάτο χειροτεχνία που θα παρουσιαστεί στη Χειροτέχνικα. Θα συγκεντρώσουν χειροτεχνίες από όσους αγαπούν να δημιουργούν, οι οποίοι θα στείλουν τις κατασκευές τους και θα τις αναδείξουν σε ένα μεγάλο τοίχο που θα βρίσκεται στη Χειροτέχνικα.

Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ! Φέτος, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν τα ρούχα που δεν τους αρέσουν πια, σε κάτι νέο!  Το «Hack your clothes» θα κάνει τους επισκέπτες να δουν τα ρούχα τους αλλιώς… Ένας χώρος αφιερωμένος στα do-it-yourself ρούχα!
Όλοι έχουν στην ντουλάπα τους ρούχα που θέλουν να τα αλλάξουν αλλά δεν ξέρουν το σωστό τρόπο. Ειδικοί από το χώρο της μόδας θα βρίσκονται και τις 3 ημέρες στο χώρο της Χειροτέχνικα. Θα δίνουν συμβουλές, λύσεις και ιδέες αλλαγής των ρούχων για να γίνουν πιο stylish. Θα λειτουργούν workshops για να μάθει ο καθένας να αλλάζει τα ρούχα του και παρουσιάσεις εντυπωσιακών μετατροπών. Οι επισκέπτες θα φέρουν τα παλιά τους ρούχα και θα τα μετατρέψουν  σε κάτι νέο και εντυπωσιακό!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Αν αγαπάς τη χειροτεχνία, αν σου αρέσει να φτιάχνεις πράγματα και ψάχνεις που θα βρεις συγκεντρωμένους όλους τους προμηθευτές υλικών και εργαλείων αλλά και πού θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για να εμπνευστείς, σημείωσε την ημερομηνία!

3, 4 & 5 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου!
Δες εδώ το trailer: Trailer
Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα στο: www.xeirotexnika.gr
Όλα τα νέα και στα social media: Facebook, Instagram, Youtube, Twitter

Χειροτέχνικα 2017
Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (3’ μετρό Ανθούπολη)
3, 4 & 5 Νοεμβρίου 2017
10.00- 21.00 
Είσοδος για το κοινό (2,5 €/άτομο/ημέρα- ΑΜΕΑ/Παιδιά έως 18 ετών: δωρεάν)

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Κοτόπιτα με περισσεύματα! Δεν πετάμε τίποτα πια! Μόνο αξιοποιούμε τα “περισσεύματα”…

Φανταστικό Αιγυπτιακό Γλύκισμα – Μοιάζει με την μπουγάτσα! Απο την Μαρία Κυριμλίδου!