in ,

29 Χριστουγεννιάτικες Ιδέες Διακόσμησης με Κλαδιά Ελάτου

Το έλατο φωνάζει χειμώνα και Χριστούγεννα και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να προσθέσετε μια φυσική πινελιά στη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σας. Χρησιμοποιήστε τα για τη διακόσμηση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και σκορπίστε εορταστική διάθεση με οικονομικό τρόπο. Εάν δεν έχετε πραγματικά γιατί να μην χρησιμοποιήσετε ψεύτικα κλαδιά; Ρίξτε μια ματιά σε μερικές εκπληκτικές ιδέες για να εντάξετε τα κλαδιά ελάτου στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Στεφάνια με κλαδιά

Τα στεφάνια είναι τα πιο δημοφιλή χειμωνιάτικα και χριστουγεννιάτικα στολίδια καθώς είναι κατάλληλα τόσο για εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους. Ένα πλούσιο στεφάνι με μούρα και ευκάλυπτο ή χωρίς προσθήκες θα φανεί εξαιρετικό και θα φέρει μια φυσική αίσθηση στο χώρο. Κρεμάστε το στην εξώπορτα, στις σκάλες, στον τοίχο ή σε οποιαδήποτε γωνιά του σπιτιού. Προσθέστε κορδέλες για να έχετε μια χριστουγεννιάτικη αίσθηση στο χώρο σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Γιρλάντες με κλαδιά

Μια πλούσια γιρλάντα είναι άλλη μια ιδέα για να δώσετε μια φυσική χριστουγεννιάτικη νότα στο σπίτι. Μπορείτε να κρεμάσετε τη γιρλάντα πάνω από την εξώπορτα ή στις σκάλες και να προσθέσετε φώτα, στολίδια και καμπανούλες. Καλύψτε κάθε αψίδα εισόδου στο σπίτι με μια τέτοια γιρλάντα ή στολίστε το κρεβάτι για να δώσετε στην κρεβατοκάμαρά σας πιο ρουστίκ όψη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επιτραπέζια διακοσμητικά με κλαδιά

Φτιάξτε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό χρησιμοποιώντας ένα μπολ για ψωμί, ένα βάζο, ένα γυάλινο μπολ, ένα δίσκο ή μια καρδάρα. Αναμείξτε τα κλαδιά με στολίδια σε διάφορα χρώματα, κουκουνάρια, φανάρια κεριών, φύλλα μανόλιας και προσθέστε κορδέλες αν επιθυμείτε.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Η Χειροτέχνικα ταξιδεύει στην Κρήτη!

15 υπέροχες ιδέες για να μετατρέψετε τα παλιά σας έπιπλα σε καινούργια