in , , ,

Πώς να φτιάξετε χάρτινα διαμάντια! Εκτυπώσιμο σχέδιο και οδηγίες.

Το χαρτί έχει και αυτό την τέχνη του. Με τον σωστό τρόπο μπορούμε να φτιάξουμε πολλές και όμορφες κατασκευές, είτε για να εξυπηρετήσουν κάποια ανάγκη μας όπως να φτιάξουμε όμορφες συσκευασίες, είτε απλά σαν διακοσμητικές. Η συγκεκριμένη κατασκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με τους δύο τρόπους.

Το καλό με τις χάρτινες κατασκευές είναι οτι το κόστος τους είναι μηδενικό και επιπλέον εαν έχουμε παιδιά, είναι ένας ωραίος τρόπος για να απασχοληθούν.
Τα χάρτινα διαμαντάκια είναι μια πολύ ωραία ιδέα για να τοποθετήσουμε μέσα μικροδωράκια που θέλουμε να κάνουμε στους αγαπημένους μας, ή απλά να τα χρησιμοποιήσουμε σαν διακοσμητικά στοιχεία μέσα στο σπίτι μας.

Παρακάτω θα δείτε στον εικονογραφημένο οδηγό βήμα βήμα πώς μπορούμε να τα φτιάξουμε. Ακολουθεί το σχέδιο. Εκτυπώστε το και μετά πάρτε ψαλίδι και κόλλα και μεγαλουργήστε!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

img lotsofdiy

Δείτε επίσης – Πώς να Φτιάξετε Συσκευασία Δώρου!

Δείτε επίσης – DIY Πίνακες από Χαρτί – Μικρά έργα τέχνης!

Δείτε επίσης – 30 εξαιρετικές ιδέες για να βάλετε το χαρτί στη διακόσμηση σας!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

23 Ιδέες για να αναβαθμίσετε το σπίτι σας οικονομικά

20 όμορφα ριχτάρια για να ομορφύνετε το σπίτι σας!