1 Το Βήμα Του Χειροτέχνη - Boho Urbano | Φτιάξτο μόνος σου - Κατασκευές DIY - Do it yourself

Το Βήμα Του Χειροτέχνη - Boho Urbano

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές!

Εαν είσαστε χειροτέχνες και θέλετε μία θέση στην ενότητα το "ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΗ" στείλτε μας e-mail στο toftiaxagr@gmail.com


Boho  Urbano
"Τσάντες ,και ότι άλλο προκύψει, με άρωμα boho - traditional που τόσο αγαπάμε, προορισμένες να εναρμονιστούν στο αστικό τοπίο που ζούμε αλλά και έξω από αυτό. ...φτιαγμένες με αγάπη από τα χεράκια μας , ντυμένες εσωτερικά , περιποιημένες με δερμάτινα χεράκια...κάθε μία είναι μοναδική ! Βoho style στα αγγλικά, Bobo στα γαλλικά ή «ρετρο-χίπι» όπως το αποκαλούν οι δημοσιογράφοι μόδας, πρόκειται για την κατεξοχήν τάση που απελευθερώνει το γυναικείο σώμα από τις συμβάσεις. 

Αποτελεί ένα είδος στυλ που δημιουργεί θηλυκές και κομψές εμφανίσεις και κάθε γυναίκα μπορεί να το προσαρμόσει στο στυλ της καθώς συνδυάζει το hippie, ethnic, rock, vintage, και shic ύφος.
Για να τιμήσει κάποια γυναίκα το στυλ Boho πρέπει να φορέσει φούστες, φαρδιά παντελόνια, ευγενή υφάσματα (λινό, βαμβακερό, ελαφρύ μάλλινο, δέρμα) σε look που τείνει να γίνει ξεπλυμένο, χυτό, ζαρωμένο, vintage και ethnic μαζί.

Boho Urbano ...is an idea , is a way of dressing ,it's a little bit of freedom ,it 's a colorfull easy style that release you from formalities.

Όλες τις δημιουργίες και ακόμα περισσότερες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του δημιουργού - Boho  Urbano


Εαν είσαστε χειροτέχνες και θέλετε μία θέση στην ενότητα το "ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΗ" στείλτε μας e-mail στο toftiaxagr@gmail.com

Δείτε επίσης

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες δημιουργίες και κατασκευές!

Δημοσίευση σχολίου