in ,

SUGARPOD – Ένας πολυχώρος προώθησης των Ελλήνων Δημιουργών!

Το SUGARPOD είναι ένας πολυχώρος που δημιουργήθηκε για να προωθήσει τους Έλληνες δημιουργούς σε όλον τον κόσμο. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα την έμπνευση και τη δημιουργία του καλλιτέχνη προκειμένου οι επισκέπτες μας να επιλέγουν υψηλής αισθητικής χειροποίητα προϊόντα.

Το logo του sugarpod είναι το πράσινο φασολάκι γιατί απλά θέλει να τονίσει την προστασία του δημιουργού… όπως το περίβλημα από το πράσινο φασολάκι λειτουργεί σαν «αποθήκη» για την προστασία και ανάπτυξη του καρπού έτσι και η ομάδα του SUGARPOD θέλει ο συγκεκριμένος ιστοτόπος να αποτελέσει μέρος για:

• Έκφραση
• Δημιουργία
• Προστασία
• Αναγνώριση
• Ανάπτυξη
• Αυθεντικότητα
• Μοναδικότητα
• Ικανότητα
• Ευκολία

Θέληση μας, είναι η ενίσχυση της οικιακής ιδιωτικής πρωτοβουλίας και δημιουργίας και προώθηση αυτής παγκοσμίως. Δημιουργούμε, κίνητρα σε μικρούς οικιακούς δημιουργούς αλλά και σε επαγγελματίες για αύξηση του κέρδους τους. Επιδιώκουμε, τη μείωση της ανεργίας ενισχύοντας την ιδιωτική πρωτοβουλία και το δευτερογενή τομέα παραγωγής και μεταποίησης. Σκόπος μας, η μείωση της οικονομικής εξαθλίωσης του ατόμου και η αξιοποίηση των γνώσεων και των δυνατοτήτων του ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση του. Θέλουμε να δώσουμε κίνητρα σε ΟΛΟΥΣ να ασχοληθούν με την επαγγελματική τους σταδιοδρομία στη χώρα μας!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Μέλημα μας, είναι να παρουσιάσουμε μέσα σε ένα ηλεκτρονικό πολυχώρο, ανεκτίμητες δημιουργίες με όραμα και αισθητική. Μέσα από τα σεμινάρια που προτείνονται στην κατηγορία υπηρεσίες δίνεται η δυνατότητα σε όλους να βρουν το ταλέντο τους ή να ασχοληθούν με το χόμπυ που τους ταιριάζει φτιάχνοντας έτσι διαφορετικά το μέλλον τους.

Οι τεχνικές που προβάλονται μέσα από τα προιόντα των δημιουργών διδάσκονται και από μια σειρά σεμιναριών που παρουσιάζονται μέσα στο χώρο του sugarpod (Δερβενακιών 63, Αγία Παρασκευή) ώστε το κοινό να μάθει τις τεχνικές καθώς και το πως δημιουργούνται όλα τα χειροποιήτα προιόντα και να περάσει δημιουργικά το χρόνο του. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα σε όλους να βρουν το ταλέντο τους ή να ασχοληθούν με το χόμπυ που τους ταιριάζει φτιάχνοντας έτσι διαφορετικά το μέλλον τους!
Ας βρούμε όλοι τον καλλιτέχνη που μιλάει στο γούστο, στη διάθεση, στην εγκεφαλική μας γλώσσα και ας χτίσουμε τη δική μας ιστορία απλά γιατί είναι ωραίο αυτό το ΠΕΡΙΤΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!

Καλή σας περιήγηση στον νέο κόσμο του sugarpod.gr

Περισσότερες πληροφορίες:
Δερβενακιών 63
Αγία Παρασκευη, τ.κ. 15343
Τηλ.:2182189917 – Κιν.: 6977985826
email: touliamary@gmail.com
FB Fan Page: sugarpodhandmade
Pinterest: sugarpodgr
Tumblr: sugarpodgr
Instagram: sugarpod.gr
Twitter: Toulia123456789

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Μάστερ του Photoshop θα σας κάνει να αμφισβητήσετε κάθε φωτογραφία που βλέπετε!

15 χρήσιμες, δημιουργικές και ανακυκλώσιμες ιδέες για τις παλιές καρέκλες!