1 40 Φανταστικές καλοκαιρινές κεντρικές συνθέσεις για το γαμήλιο τραπέζι! | Φτιάξτο μόνος σου - Κατασκευές DIY - Do it yourself

40 Φανταστικές καλοκαιρινές κεντρικές συνθέσεις για το γαμήλιο τραπέζι!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές!

Οι καλοκαιρινοί γάμοι και οι γάμοι στην παραλία είναι πολύ διαδεδομένοι και πολύ αρεστοί αφού ο καλοκαιρινός καιρός πάντα αλλάζει σε όλους τους διάθεση. Ανάλαφρη διάθεση και διακόσμηση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά! Εαν σχεδιάζετε λοιπόν έναν καλοκαιρινό γάμο τότε σίγουρα θα έχετε θα έχετε σκεφτεί και τη διακόμσηση του χώρου αλλά φυσικά και του γαμήλιου Τραπεζιού. Το καλοκαίρι αποτελεί έμπνευση για τις συνθέσεις που μπορείτε να τοποθετήσετε επάνω στα τραπέζια των καλεσμένων αλλά και στο γαμήλιο και αυτό λόγω των ιδιαιίτερων υλικών και διακοσμητικών που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Κοράλια, λουλούδια, θαλασσόξυλα, άμμος, βότσαλα, όμορφα μικρά τεράριουμ, μεγάλα φανάρια, κεριά. Όλα μπορούν να συνδυαστούν και το αποτέλεσμα να είναι το ιδανικό για το γάμο σας! Δείτε παρακάτω μια συλλογή απο υπέροχες κεντρικές συνθέσεις για το γαμήλιο τραπέζι!

via deerpearlflowers

Δείτε επίσης - 35 ιδέες για να διακοσμήσετε μόνοι σας τον καλοκαιρινό γάμο σας!

Δείτε επίσης - 35 ιδεές για να χρησιμοποιήσετε παλέτες στο γάμο σας!

Δείτε επίσης - 18 Ιδέες Με Λεμόνι για να Διακοσμήσετε τον Ανοιξιάτικο Γάμο

Δείτε επίσης

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες δημιουργίες και κατασκευές!

Δημοσίευση σχολίου