1 Συμβουλές και Ιδέες για Διακόσμηση με Animal Prints | Φτιάξτο μόνος σου - Κατασκευές DIY - Do it yourself

Συμβουλές και Ιδέες για Διακόσμηση με Animal Prints

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές!

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε animal prints στη διακόσμηση του σπιτιού σας, εδώ θα βρείτε μερικές απλές συμβουλές και ιδέες για να μην καταλήξει το σπίτι σας πολύ φανταχτερό και επιδεικτικό. Αρχικά, χρησιμοποιήσετε animal prints στο φυσικό τους χρώμα ώστε να ταιριάζουν με τα έπιπλα και το στυλ διακόσμησης. Η λεοπάρδαλη και η ζέβρα είναι τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα animal prints στη διακόσμηση του σπιτιού, αλλά δεν είναι η μόνη επιλογή σας. Υπάρχουν, επίσης, αντιλόπη, τίγρη, τσίτα, καμηλοπάρδαλη και Δαλματίας, για να αναφέρουμε μερικά. Επίσης, επιλέξτε το σωστό υλικό για τα animal prints όταν πρόκειται για χαλιά, μαξιλάρια, κουβέρτες και άλλα αντικείμενα. Μπορείτε να ταιριάξετε πουά ή ρίγες με animal prints ώστε να τα απολαμβάνετε χωρίς να κουράζουν το μάτι. Τέλος, μην το παρακάνετε. Απλά φανταστείτε ένα δωμάτιο με ταπετσαρία, χαλί και καναπέ - όλα σε ζέβρα. Αυτό είναι ανούσιο και δείχνει ακαλαισθησία στη διακόσμηση του σπιτιού.

Δείτε επίσης

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες δημιουργίες και κατασκευές!

Δημοσίευση σχολίου